Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Imagini uluitoare cu Mădălina Manole, surprinse cu puțin timp înainte de moartea ei! Cântăreața a fost fotografiată în propria casă - FOTO  

Mădălina Manole a fost fotografiată în propria ei locuință, cu puțin timp înainte să moară. Cântăreața se mutase de puțină vreme în vila respectivă, unde locuia împreună cu partenerul ei de viață, Petru Mircea, și cu băiețelul lor, care pe atunci avea doar opt luni.

Mădălina Manole a fost fotografiată în propria ei locuință, cu puțin timp înainte să moară. Cântăreața se mutase de puțină vreme în vila respectivă, unde locuia împreună cu partenerul ei de viață, Petru Mircea, și cu băiețelul lor, care pe atunci avea doar opt luni.

Cu câteva luni înainte de a muri, Mădălina Manole și-a deschis ușa casei pentru un shooting pentru revista Viva!.

„Căsuța asta a apărut după un an și jumătate de trudă, în care am muncit cot la cot cu muncitorii. Am avut și probleme, dar am crezut în visul nostru… Am avut perioade în viață când mi-a lipsit mult liniștea unui cămin adevărat. Eram toată ziua pe drumuri, în turnee lungi și epuizante, în hoteluri, cu bagajul făcut și desfăcut după mine”, spunea Mădălina Manole despre locuința ei.

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. INML a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan), iar decesul a survenit în câteva minute. Mădălina Manole era căsătorită cu Petru Mircea, cu care avea un fiu, Petru Mircea junior.

Recomandari