Căutare Live

Imagini de vis de la nunta lui Gabriel Cotabiţă! Dansul mirilor a fost un moment special: "Sunt foarte, foarte liniștit și fericit!"

După ce în urmă cu o săptămână au spus cel mai hotărât "DA" din viaţa lor, Gabriel Cotabiţă şi aleasă inimii sale şi-au jurat acum credinţă şi în faţa lui Dumnezeu.

După ce în urmă cu o săptămână au spus cel mai hotărât "DA" din viaţa lor, Gabriel Cotabiţă şi aleasă inimii sale şi-au jurat acum credinţă şi în faţa lui Dumnezeu.

"Sunt foarte, foarte liniștit și fericit. Mai ales că sunt după o perioadă în care nu mă steptam să se întâmple atât de multe lucruri bune. Emoţiile nu îşi au rostul. M-am bucurat că nu a fost aşa. Noi am stabiliţi o zonă de discreţie. O discreţie care a făcut să nu fie foarte multă lume care să ştie de biserică şi cu atât mai puţin de de cununia civilă. Eram urmăriţi cu camerele de vederi dar nu ne-a găsit nimeni", a declarat artistul pemtru Antena Stars.

Dansul mirilor a fost un moment special pentru miri, chiar dacă au renunţat la clasicul dans. Cât despre piesa aleasă, Gabriela Cotabiţă mărturiseşte că a lăsat această decizie în seama soţiei sale.

Imaginile în materialul video de mai sus!

Andreea Bălan și George Burcea sunt doi părinți fericiți! Prima declarație a tăticului, după nașterea Ellei... Sore dă cărțile pe față și spune totul despre tatăl fetiţei ei! "Pe loc a simţit că ceva nu este în regulă"...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri