Interviu în exclusivitate! Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată: "M-am rugat la Dumnezeu. Doar eu deţin adevărul suprem"

 

Noul an a început cu veşti surprinzătoare în showbiz-ul românesc! Luni seara, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată şi o să aducă pe lume un băieţel.

"Sunt foarte fericita sa pot impartasi cu voi cea mai frumoasa veste: voi deveni mama si in acest moment pot confirma aceasta stire. Chiar azi am fost la medic si totul merge perfect, asa ca mi-am dorit sa fiti primii care se bucura impreuna cu mine. Stiu ca acum se fabrica multe ipoteze si scenarii, de aceea am asteptat sa confirm o veste asa de importanta doar in momentul in care am fost sigura de ea. Va multumesc pentru urari si gandurile bune", a postat fotomodelul pe pagina sa de Facebook.

Pentru a lămuri toată această poveste, Valentina Pelinel a acordat un interviu în exclusivitate emisiunii "Agentul VIP", de la Antena Stars, în cadrul căruia a vorbit despre copilul o să îl nască şi despre planurile de viitor.

"Am înţeles şi eu, în sfârşit, nebunia femeilor în legătură cu sarcina. Acum pot spune că sunt o femeie împlinită. Băieţelul meu e foarte voios. Mama e cea mai fericită din lume. Dacă Dumnezeu vrea să fie totul bine, o să fie. M-am rugat şi am încercat să fiu pozitivă. Nu vreau să mă dau eroină, dar îmi doresc să nasc natural", a mărturisit Valentina.

În ceea ce priveşte zvonurile şi acuzaţiile din presă potrivit cărora tatăl copilului ar fi Cristi Borcea, vedeta a încercat să fie cât mai discretă şi nu a confirmat informaţia.

"Am învăţat că nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea în viaţă. De ce să mă încarc negativ? Vor fi câţiva care vor avea ceva rău de spus. Nu judec pe nimeni. Doar eu ştiu adevărul suprem. Trebuie să te uiţi întâi în curtea ta şi să te gândeşti înainte de a arunca noroc în curtea vecinului", a mai povestit Valentina.

Mai multe detalii vedeţi în materialul de mai jos!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe