Live acumObservator 23
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Interzis cardiacilor! Mădălina Ghenea a răvășit toți bărbații cu apariția ei la Gala Vanity Fair

La evenimentul ediţiei spaniole Vanity Fair, care a avut loc la Teatrul regal din Madrid, au fost prezente nume precum Salma Hayek şi Penelope Cruz. Alături de ele, pe covorul roşu a strălucit şi Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea a răvășit toți bărbații cu apariția ei la Gala Vanity Fair

Splendida actriță a purtat o rochie Versace, strălucitoare, care a ajutat-o să fie în centrul atenției la o petrecere exclusivistă peste hotare. Aceasta a purtat și bijuterii de mii de euro!

Românca a făcut furori pe covorul roșu! La eveniment, Mădălina Ghenea a mers însoțită de un bărbat misterios, îmbrăcat într-un costum foarte elegant.

Mădălina Ghenea născută în Slatina este o actriță româncă, care și-a început cariera ca fotomodel. Încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”. Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecții de balet, dar și de pian.

Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania. Prin urmare, Mădălina se declară „cetățean al lumii, cu viața într-o valiză”.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro