Iuliana Pepene de la Observator are o pasiune pentru motociclete! Ce planuri de vacanță are vedeta

Iuliana Pepene, frumoasa prezentatoare de la Observator, s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de prieteni” și a dezvăluit ce planuri de vacanță inedite are!

Și de data aceasta, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vară cu 100 de prieteni”! Staruri, vedete de televiziune și nu numai îți dezvăluie zilnic ce planuri de vacanță au, ca să-ți demonstreze că pandemie de coronavirus ne poate ajuta să descoperim lucruri noi!

AI „VARA CU 100 DE PRIETENI”, LA ANTENA 1

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei a fost și Iuliana Pepene, frumoasa prezentatoare a Observatorului, care a găsit în această vară prilejul de a-și îndeplini o dorință mai veche.

citește și: Iuliana Pepene, dincolo de pupitrul Observatorului: „Nu mai este loc de dragoste”

Epidemia de coronavirus izbucnită în România a afectat inclusiv planurile de vacanță ale vedetelor, motiv pentru care multe staruri au ales vacanțe țară, pentru a se proteja de riscul infectării.

Iuliana Pepene de la Observator are o pasiune pentru motociclete! Ce planuri de vacanță are vedeta

Iuliana Pepene, prezentatoare la Observator, de la Antena 1

Iuliana Pepene, prezentatoare la Observator, de la Antena 1

„Vara asta mi-am propus să fac lucrurile pe care mi le-am dorit atât de mult, dar pe care nu am avut timp să le îndeplinesc. Așa că anul acesta a fost, în ciuda pandemiei, un an al doleanțelor și continuă, așa că vreau să susțin turismul românesc și voi călători așa!”, a dezvăluit frumoasa Iuliana Pepene, în timp ce și-a pus casca de protecție și s-a urcat pe o motocicletă!

Frumoasa prezentatoare a Observatorului i-a surprins pe fani cu pasiunea pentru motoare și a demonstrat că niciodată nu este prea târziu să îți îndeplinești un vis! Tu ce faci vara aceasta?

Pe Iuliana Pepene o puteți urmări în fiecare dimineață, de luni până vineri, la Observatorul orei 06:00.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri