Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Iuliana Pepene de la Observator are o pasiune pentru motociclete! Ce planuri de vacanță are vedeta

Iuliana Pepene, frumoasa prezentatoare de la Observator, s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de prieteni” și a dezvăluit ce planuri de vacanță inedite are!

Și de data aceasta, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vară cu 100 de prieteni”! Staruri, vedete de televiziune și nu numai îți dezvăluie zilnic ce planuri de vacanță au, ca să-ți demonstreze că pandemie de coronavirus ne poate ajuta să descoperim lucruri noi!

AI „VARA CU 100 DE PRIETENI”, LA ANTENA 1

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei a fost și Iuliana Pepene, frumoasa prezentatoare a Observatorului, care a găsit în această vară prilejul de a-și îndeplini o dorință mai veche.

citește și: Iuliana Pepene, dincolo de pupitrul Observatorului: „Nu mai este loc de dragoste”

Epidemia de coronavirus izbucnită în România a afectat inclusiv planurile de vacanță ale vedetelor, motiv pentru care multe staruri au ales vacanțe țară, pentru a se proteja de riscul infectării.

Iuliana Pepene de la Observator are o pasiune pentru motociclete! Ce planuri de vacanță are vedeta

Iuliana Pepene, prezentatoare la Observator, de la Antena 1

„Vara asta mi-am propus să fac lucrurile pe care mi le-am dorit atât de mult, dar pe care nu am avut timp să le îndeplinesc. Așa că anul acesta a fost, în ciuda pandemiei, un an al doleanțelor și continuă, așa că vreau să susțin turismul românesc și voi călători așa!”, a dezvăluit frumoasa Iuliana Pepene, în timp ce și-a pus casca de protecție și s-a urcat pe o motocicletă!

Frumoasa prezentatoare a Observatorului i-a surprins pe fani cu pasiunea pentru motoare și a demonstrat că niciodată nu este prea târziu să îți îndeplinești un vis! Tu ce faci vara aceasta?

Pe Iuliana Pepene o puteți urmări în fiecare dimineață, de luni până vineri, la Observatorul orei 06:00.

Recomandari