Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Jessica Simpson, in lupta cu kilogramele: "Nu am stiut ca greutatea nu se va duce odata cu nasterea copilului"

Recent, cantareata a semnat un contract cu clinica de nutritie "Weight Watchers" si se afla intr-o misiune foarte importanta: aceea de a slabi printr-o alimentatie sanatoasa si de a oferi un model persoanelor care doresc acelasi lucru. In mai, anul acesta, Jessica Simpsona devenit mama, insa a recunoscut ca in timpul sarcinii nu s-a abtinut de la nimic, de aceea acum ii este foarte greu sa scape de kilogramele in plus.

"M-am rasfatat cu absolut orice am vrut deoarece era prima mea sarcina si am vrut sa ma bucur de ea la maximum. Nu am stiut, insa, ca greutatea nu se va duce odata cu nasterea copilului", a marturisit vedeta pentru USA Today. Jessica, 32, a inceput sa faca exercitii dupa nastere, insa, spune ea, sanii sunt prea mari pentru astfel de practici. De aceea, cantareata doreste sa dovedeasca faptul ca, desi perioada de dupa sarcina nu este una usoara, poate sa scape de kilogramele in plus printr-o alimentatie echilibrata.

Vedeta, care este logodita cu fostul rugbist Eric Johnson, spune ca in momentul de fata lucreaza la silueta ei, datorita expertilor de la Weight Watchers. Jessica nu a dezvaluit inca greutatea ei actuala sau care a fost punctul maxim, insa cateva fotografii post-nastere ne arata realitatea. Speram doar ca vedeta va ajunge la formele "country" care au facut-o celebra!

Foto: imagesexplore.info

Recomandari