Antena Căutare

La ce băutură a renunțat Anca Țurcașiu și cu ce a înlocuit-o pentru sănatate și siluetă. Actrița arată impecabil la 52 de ani

Anca Țurcașiu este una dintre artistele cele mai apreciate ale showbiz-ului autohton, o prezență discretă și niciodată prinsă pe picior greșit. Are o siluetă de invidiat și asta se datorează sportului și unei alimentații corecte.

colaj anca turcasiu la mare Galerie
Anca Țurcașiu este una dintre vedetele de la noi care are foarte mare grijă de imaginea sa | Antena 1 & Instagram

Actrița a dezvăluit, potrivit Viva, că și în ceea ce privește lichidele consumate a făcut o schimbare, atât pentru siluetă și aspect fizic, cât mai ales pentru sănătate.

Anca Țurcașiu, despre schimbările stilului de viață: "Consum apa aceasta nu doar pentru băut, ci și pentru gătit, spălat, pentru tot"

Actrița, care are foarte mare grijă de imaginea sa, le-a spus internauților ce băuturca consumă în fiecare zi, după ce a renunțat la apa din comerț.

De ceva timp, a renunțat la apa din comerț și folosește una ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități, potrivit sursei citată.

Articolul continuă după reclamă

Citește și:Ce a declarat Anca Țurcașiu după ce s-a speculat că ar fi în relații amoroase cu Grabriel Fătu

Actrița nu folosește această apă doar pentru consumul de zi cu zi, ci chiar se spală cu ea, gătește și are grijă să spele și fructele și legumele cu aceasta.

Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea, a spus Anca Țurcașiu potrivit aceleiași surse.

Citește și: Kombucha slushie. Băutura răcoritoare care a cucerit lumea

Pe de altă parte, una dintre puținele vedete care nu preferă intervențiile estetice, Anca Țurcașiu este atentă la ceea ce îi cere corpul.

Citește și:Anca Țurcașiu a împlinit 52 de ani. Cum și-a petrecut ziua de naștere: „Am primit atât de multă iubire...”

Cu mulți ani în urmă, ea a renunțat la carne, dar nu pentru că a convins-o cineva, ci pentru că așa a simțit ea.

Nu are nimic impotriva celor ce consumă carne și nici nu a încercat vreodată să convingă pe cineva că ceea ce a ales ea este bine.

E un stil de viață, nu este o dietă. Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să îl adopte.

E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne.

Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat, spunea Anca Țurcașiu, cu mai mult timp în urmă, potrivit sursei citată.

Cum este Carmen Iohannis în rolul de dirigintă. Ce spune despre soția președintelui unul dintre elevii ei, care a luat 1... Ce notă a luat Anda Călin la Bacalaureat, în urmă cu 13 ani. Iubita lui Liviu Vârciu a absolvit un liceu de prestigiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x