Lidia Buble, mărturisiri picante despre relația cu Răzvan Simion: ”Avem o chimie foarte bună, e  romantic, îmi lasă tot felul de scrisori, bilețele!”

Lidia Buble se bucură de un succes răsunător în plan profesional. Are numeroase concerte, iar ieri și-a lansat un nou single - ”Lacătul și femeia”- care a adunat zeci de mii de vizualizări la mai puțin de 24 de ore de la lansarea pe Youtube.

Într-un interviu pentru Observator, Lidia Buble a vorbit despre planurile ei, dar și despre relația pe care o are cu Răzvan Simion, dezvăluind că acesta o surprinde mereu cu multe bilețele de dragoste.

”Am fost la un pas de a pune capăt unor concerte și ziceam doamne nu mai pot", aveam mâinile degerate, nu mai aveam glas, nu mai aveam grai, dar n-avem ce să facem. E greu și pentru noi. Și sunt foarte puține concertele care îți ofera tunuri de căldura sa ai o oarecare relaxare și comoditate pe scena.”, a mărturisit Lidia Buble.

Dar cariera, e carieră. Şi multe spectacole o aşteaptă pe Lidia Buble în perioada următoare. Printre ele, cumva, trebuie să îşi facă timp şi pentru tradiţionala goană după cadouri. Căci Crăciunul este după colţ, iar familia îi e numeroasă. Pe lângă cei 10 fraţi.

”Mă aşteaptă cei 30 de nepoţi, îţi dai seama fiecare aşteaptă un cadou mic, mic, mic şi are Răzvan o glumă şi spune măi, tu şi dacă le cumperi un magnet de frigider tot dai faliment.Cele petrecute în sânul familiei, îmi aduc aminte cu drag de vremurile în care eram casă, găteam împreună cu mama, făceam cozonaci, prăjituri. Momentele în care ne strângeam şi cântam cu toţii, atunci când mergeam cu fraţii mei la colindat, toate sărbătorile pe care le am petrecut împreună cu familia au fost magice.”, a mai dezvăluit artsita.

Ea vrea să ducă această magie mai departe. Ne-a mărturisit că, la rândul ei, vrea să facă cel puţin la fel de mulţi copii câţi fraţi are!

Mi.am făcut așa niște planuri și aş vrea să îi intrec și pe mama, şi pe tata. Sa depășesc cifra asta+ 30. Ma descurc, am fost și bona, mi.am crescut și frații, şi nepoții. Cred ca aș face fata. Nu știu dacă mai am atât timp la dispoziție încât sa fac atât de mulți copii câți mi-aș dori, dacă nu, infiem”, a mai spus ea.

Întrebată de relația pe care o are cu Răzvan Simion, aceasta amărturisit că se înțeleg de minune.

”Să ştii că Răzvan mi-a făcut ţinuta asta, eu eram în oraş cu treabă, n-am mai reuşit să ajung acasă să-mi fac o ţinută, ce mi-a adus, asta am pus pe mine. Avem o chimie foarte tare, gemenii şi leii se înţeleg foarte bine. Dar el e artist în adevăratul sens al cuvântului, îi place să îmi scrie poezii, să compună, sunt şi versuri în anumite piese care au fost scrise de el, îmi lasă tot felul de scrisori, de bileţele. Eu nu prea sunt aşa.”, a mai dezvăluit ea, precizând, însă, că nu rămâne cu restanțe: ”Se întâmplă de foarte multe ori ca atunci când vine cu mine la concerte să am câte un moment pe care să îl dedic lui.”, a mai mărturisi ea.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri