Căutare Live

Livia Bordea are trupul perfect. Soția comediantului Cătălin Bordea, la plajă, într-un costum de baie minuscul

Livia Bordea are trupul perfect, iar cele mai recente imagini cu soția comediantului pot să confirme acest lucru. Cei doi se află într-o vacanță exotică, iar imaginile din paradis vorbesc de la sine.

Atât Livia cât și Cătălin au mare grijă de felul în care arată

Instagram

Cătălin Bordea a publicat pe contul lui de Instagram o imagine în care apare alături de soția sa, Livia. Acesta o ține de mână, amândoi sunt cu spatele, iar Livia e pur și simplu perfectă. Apare îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, deschis la culoare, care îi pune pielea perfect bronzată în evidență.

Livia Bordea are trupul perfect

Atât Livia cât și Cătălin au mare grijă de felul în care arată. Merg la sală și nu lasă timpul să-și pună amprenta asupra trupurilor lor. Cătălin Bordea și frumoasa lui soție, Livia, au o poveste de dragoste cum mulți și-ar dori.Deși cei doi doresc să își păstreze viața de cuplu departe de ochii presei, Livia Bordea dorește uneori să împărtășească cu urmăritorii de pe Instagram imagini din viața lor de cuplu.

Livia are un corp pe care foarte multe femei şi-l doresc, și cu toate că gena și-a pus amprenta, nu lasă totul în voia sorții. Soția comediantului muncește din greu la sală pentru acest trup atletic.

Frumoasa brunetă este originară din Măcin, Tulcea. Până să îl cunoască pe Cătălin, Livia a fost stewardesă, locuind o perioadă în Dubai.

Cum s-au cunoscut Cătălin și Livia

Cătălin Bordea, co-prezentatorul de la Xtra Night Show și unul dintre cei mai buni comedianți români, a cunoscut-o pe frumoasa brunetă în 2012, iar după 2 ani de relație, în 2014, ei au făcut cununia civilă. La 5 ani după cununia civilă, în 2019, Livia și Cătălin s-au cununat religios în cadru intim, de basm. Cei doi au fost însoțiți de rudele cele mai apropiate și câțiva prieteni.

Cătălin și Livia au ales să nu poarte ținute formale, ci unele simple, dar elegante și bine alese. Livia nu a vrut să poarte machiaj sau să își coafeze părul. Ea a declarat că și-a dorit să fie la nuntă așa cum o vede Cătălin în fiecare zi, fără zi machiaj și necoafată, fiind complet naturală.

Rochia simplă, albă, a completat perfect frumusețea naturală a Liviei. Cei doi au avut două perechi de nași, una dintre ele fiind formată din Micuțu și iubita sa.

Hailie Jade, cu abdomenul la vedere pe Instagram. Prin ce transformare a trecut fiica lui Eminem... Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x