Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Lora, cel mai exotic videoclip, filmat în Bali, în perioada cât a fost blocată pe continentul asiatic | Video

Lora și-a lansat cea mai noua piesă. Videoclipul melodiei a fost filmat într-un cadru exotic, chiar în Bali, unde vedeta a petrecut patru luni de izolare.

Patru luni petrecute în unul din cele mai exotice locuri de pe pământ, amintiri frumoase, iubire şi o piesă nouă care beneficiază şi de un videoclip nou-nouţ. Lora, una dintre cele mai apreciate voci din România, a filmat chiar în Bali, acolo unde artista şi-a prelungit şederea din cauza pandemiei.

citește și: Ce face Mirela Vaida când nu este la emisiune. Prezentatoarea s-a destăinuit fanilor: "Câtă treabăăă!" | Video

Lora a vorbit în direct la Observator despre noua ei piesă, dar și despre aventura ei în Bali, unde a fost blocată din cauza pandemiei. Dar se pare că tot răul a fost spre bine pentru Lora, care a profitat de decorul paradiziac din Bali și a filmat clipul noii sale piese, care deja face senzație.

Artista a povestit prin ce întâmplări a trecut în aventura ei pe continentul asiatic, iar poveștile ei sunt parcă rupte din filmele de aventură.

citește și: În costum de baie și încojurată de palmieri. Alina Eremia a impresionat cu o apariție exotică pe Instagram

"Încercați să rezistați acolo unde sunteți, să fiți tari si puternici si sa nu va fie teamă să visați. Când vă doriți ceva să o faceți din toată inima", a fost mesajul de încheiere al Lorei, în cadrul Observatorului.

Cum arată videoclipul și cum sună noul single ar cântăreței, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Observator.

Recomandari