Lora, cel mai exotic videoclip, filmat în Bali, în perioada cât a fost blocată pe continentul asiatic | Video

Lora și-a lansat cea mai noua piesă. Videoclipul melodiei a fost filmat într-un cadru exotic, chiar în Bali, unde vedeta a petrecut patru luni de izolare.

Patru luni petrecute în unul din cele mai exotice locuri de pe pământ, amintiri frumoase, iubire şi o piesă nouă care beneficiază şi de un videoclip nou-nouţ. Lora, una dintre cele mai apreciate voci din România, a filmat chiar în Bali, acolo unde artista şi-a prelungit şederea din cauza pandemiei.

citește și: Ce face Mirela Vaida când nu este la emisiune. Prezentatoarea s-a destăinuit fanilor: "Câtă treabăăă!" | Video

Lora a vorbit în direct la Observator despre noua ei piesă, dar și despre aventura ei în Bali, unde a fost blocată din cauza pandemiei. Dar se pare că tot răul a fost spre bine pentru Lora, care a profitat de decorul paradiziac din Bali și a filmat clipul noii sale piese, care deja face senzație.

Artista a povestit prin ce întâmplări a trecut în aventura ei pe continentul asiatic, iar poveștile ei sunt parcă rupte din filmele de aventură.

citește și: În costum de baie și încojurată de palmieri. Alina Eremia a impresionat cu o apariție exotică pe Instagram

"Încercați să rezistați acolo unde sunteți, să fiți tari si puternici si sa nu va fie teamă să visați. Când vă doriți ceva să o faceți din toată inima", a fost mesajul de încheiere al Lorei, în cadrul Observatorului.

Cum arată videoclipul și cum sună noul single ar cântăreței, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Observator.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri