Antena Căutare

Lora, povestea impresionantă:" Voiam bani ca să-mi cumpăr un corn și un iaurt!"

Este una dintre cele mai apreciate femei din România şi cea mai frumoasă din lume pentru soţul ei, Dan Badea. "Dincolo de aparenţe", o întâlnire plină de emoţie, cu poveşti reale de viaţă.

Laura Petrescu Badea, cunoscuta sub numele de Lora

www.antena2.ro

Este una dintre cele mai apreciate femei din România şi cea mai frumoasă din lume pentru soţul ei, Dan Badea. "Dincolo de aparenţe"  o întâlnire plină de emoţie, cu poveşti reale de viaţă. Lora - omul, nu artistul

Cu o carieră muzicală înfloritoare şi un rol de jurat în emisiunea "Next Star" de la Antena 1, succesul ei este acum de necontestat. Înarmată cu multă răbdare şi plină de speranţe, Lora a ştiut dintotdeauna că destinul ei este muzica. Drumul său către celebritate nu a fost însa, deloc uşor.

...copilăria...

...i-a fost marcată de dispariţia tatălui ei, la doar patru ani. Un eveniment trist, ce i-a dat puterea de a îndeplini un vis: dorinţa părintelui plecat de a deveni cântăreaţă. Fusese primul care-i remarcase talentul. Microfonul ei era atunci aprinzătorul de la aragaz, iar scena, o masa sau un dulap. Când avea musafiri, apărea propriul recital. "Se poate să fii femeie fără tată şi să ajungi unde trebuie. Am puţine amintiri cu tata. A murit când aveam 4 ani şi nu realizam ce se întâmplă", a spus Lora.

...scena...

A ştiut ce a vrut de la viață de la 14 ani. A întruchipat imaginea adolescentei rebele care nu înţelege de ce oamenii i se împotrivesc şi nu au încredere în dorinţa ei cea mai mare, aceea de a fi cântăreaţă. A vrut să reuşească pe forţe proprii şi a fost sigură că muzica îi va salva viaţa şi identitatea ei, ca om. Fără sprijinul mamei sale, fără bani, talentul ei de a scrie versuri i-a deschis o portiţă: colaborarea cu Marius Moga, alături de care a compus atunci mai multe piese.  "Talentul pentru scris, probabil, a fost scos la iveală de foame, de dorinţa de a supravieţui, de a avea bani să-mi cumpar un corn cu iaurt şi să mai treacă o zi. Pentru că nu aveam nimic", a recunoscut Lora. Acum, mama este cel mai mare fan al ei.

...căsnicia...

Un alt "fan" este Dan Badea, un soţ devotat, ce o sprijină atât în viaţa de zi cu zi, dar şi pe plan muzical. S-au cunoscut în urmă cu trei ani şi fără doar şi poate, formează un cuplu armonios, în care iubirea şi înţelegerea îşi spun cuvântul. "Am un bărbat care are suflet de femeie, foarte sensibil. Majoritatea îşi ascunde latura asta", spune artista.

Visele au devenit realitate, iar jurata "Next Star" îşi doreşte acum să fie un exemplu: un om care a reuşit frumos, prin propriile puteri.

FOTO! Anda Adam îşi îmbrăţişează cu patos fanii!... Andreea Bălan, asortată din cap până-n... desert...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x