Lumea showbiz-ului e în doliu. Faimoasa actriță Tanya Roberts a decedat la începutul acestui an

Tanya Roberts, faimoasa actriță din filmele cu James Bond și a serialului "That '70s show", a încetat din viață la vârsta de 65 de ani, potrivit dailymail.co.uk.

Lumea showbiz-ului e în doliu. Faimoasa actriță Tanya Roberts a decedat la începutul acestui an

profimedia

UPDATE: Dup ce Mike Pingel, PR-ul personal al vedetei, a declarat pentru The Guardian că actrița a murit, acesta a rectificat declarația sa. El a declarat pentru Associated Press că "este încă în viață, dar într-o stare de sănătate precară", aflându-se în prezent în California.

Tanya Roberts, cunoscută pentru rolul ei din celebrele filme cu James Bond, a decedat la vârsta de 65 de ani, aducând tristețe în sufletele tuturor actorilor de la Hollywood care au cunoscut-o.

Un apropiat al actriței a declarat pentru publicația TMZ că Tanya a leșinat în ajunul Crăciunului, după ce a ieșise la plimbare cu câinii ei. Actrița a fost dusă de urgență la spital și intubată imediat. Din nefericire, ea a decedat câteva zile mai târziu, pe 3 ianuarie. Medicii au declarat că boala COVID-19 nu se află printre cauzele morții sale.

În zilele de dinainte ca ea să se simtă rău, starea de sănătate a Tanyei părea una bună. Ea părea sănătoasă și avea energie pentru muncă.

Cum a devenit celebră Tanya Roberts

Înainte de a fi actriță, frumusețea Tanyei a ajutat-o să fie model. Ea și-a făcut debutul în cinematografie în 1975, în filmul Forced Entry. Frumoasa blondă cu un corp de invidiat a avut mare success și cu rolul ei din filmele 5 și 6 ale seriei Îngerii lui Charlie, între 1980 și 1981, unde a fost aleasă dintre 2.000 de actrițe să o înlocuiască pe Shelley Hack.

Actrița a interpretat-o pe Stacey Sutton în filmul din 1985 cu James Bond, numit A View to Kill, unde a jucat alături de celebrul Roger Moore.

După ce a fost numită "Bond girl", Tanya a mai jucat și în filme precum Body Slam, Twisted Justice, Purgatory și Legal Tender, al cărui scenariu a fost scris de soțul ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

De asemenea, Tanya a primit rolul lui Midge Pinciotti în sitcomul “ That ’70s Show”, unde a jucat alături de Mila Kunis și Ashton Kutcher.

Cea mai mare durere pe care a suferit-o actrița

Ea a părăsit show-ul și și-a pus cariera pe pauză pentru a avea grijă de soțul ei care era grav bolnav. Actrița și scenaristul Barry Roberts au fost căsătoriți din 1974 până când în 2006 acesta s-a stins din viață. Cei doi au fost căsătoriți timp de 32 de ani, dar nu au avut copii. Deși ei s-au căsătorit când avea doar 19 ani, pe vremea când studia actoria la The Actors Studio, cu Lee Strasberg și Uta Hagen, iubirea lor a fost una adevărată.

După moartea soțului ei, ea nu s-a întors la vechea ei dragoste, actoria, și a ales să nu se recăsătorească.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri