Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mariah Carey și-a vândut inelul de logodnă în valoare de 10 milioane de dolari. Cu ce l-a înlocuit

Cântăreața Mariah Carey și-a vândut inelul de logodnă cu diamante, în valoare de 10 milioane de dolari, pe care i l-a oferit fostul ei logodnic, James Packer, și a înlocuit bijuteria cu un alt inel, dar unul din aur, în formă de fundă.

Cântăreața Mariah Carey și-a vândut inelul de logodnă cu diamante, în valoare de 10 milioane de dolari, pe care i l-a oferit fostul ei partener, miliardarul James Packer, și a înlocuit bijuteria cu un alt inel, dar unul din aur, în formă de fundă.

Mariah Carey, în vârstă de 48 de ani, a purtat noul inel la o întâlnire pe care a avut-o cu dansatorul Bryan Tanaka, în vârstă de 35 de ani, marți, în Beverly Hills, potrivit Daily Mail.

Artista ar fi vândut inelul în valoare de 10 milioane de dolari pe care l-a primit în 2016 de la James Packer la un preț mult mai mic.

O sursă a The New York Post a susținut că unul dintre managerii angajați de Mariah Carey a vândut „discret” inelul de logodnă al acesteia unui bijutier din Los Angeles, la prețul de 2,1 milioane de dolari.

Mariah Carey și-a vândut inelul de logodnă în valoare de 10 milioane de dolari. Cu ce l-a înlocuit

Mariah Carey s-a logodit cu James Packer, un miliardar australian și mogul de cazinouri, în ianuarie 2016, la mai puțin de un an de când și-au început relația. James Packer, în vârstă de 50 de ani, i-a cerut mâna cântăreței cu un inel cu diamante de 35 de carate, potrivit E! News.

În octombrie 2016, au apărut informații potrivit cărora artista și James Packer s-ar fi despărțit și potrivit cărora el ar avea „rezerve” cu privire la cariera ei în reality TV.

Ulterior, el a spus pentru ziarul The Australian că relația lor de scurtă durată a fost „o greșeală” pentru amândoi.

După această despărțire, Mariah Carey a început să aibă o relație cu dansatorul Bryan Tanaka, care o însoțește la concerte.

Recomandari