Căutare Live

Mihaela Borcea face fitness in fiecare zi

Abandonata de sot, Mihaela Borcea nu a renuntat la nevoia de a arata din ce in ce mai bine. Vedeta are grija de trupul ei in cadrul unui program zilnic.

Faptul ca sotul a parasit-o in favoarea unei femei mai tinere nu a descurajat-o pe Mihaela Borcea care a marturisit celor de la Libertatea ca nu si-a pierdut nevoia de a arata bine.

Vedeta aloca un spatiu de timp important intretinerii corporale, mergand in fiecare zi la sala de fitness pe care o detine in cadrul clinicii de infrumusetare si petrecand cel putin o ora pe zi la bazin.

Foto: Mihai Stetcu

Mel Gibson are o iubita noua. Vezi cat de bine seamana cu Oksana Grigorieva!... FOTO! Nadine a avut o trena de mireasa de 2 metri si jumatate!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri