Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Mihaela Călin de la Observator, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Vacanța i-a fost anulată, așa că vedeta a găsit o super soluție

Antena 1 este „Mereu cu tine”, așa că vedetele postului au decis să îți aducă „Vara cu 100 de prieteni”, o super campanie pe care nu ai voie s-o ratezi!

Mihaela Călin participă la campania „Vara cu 100 de prieteni”

Epidemia de coronavirus din România a afectat concediile românilor, printre aceștia fiind și Mihaela Călin, frumoasa prezentatoare de la Observator!

MIHAELA CĂLIN, DEZVĂLUIRI PENTRU „VARA CU 100 DE PRIETENI”

Pentru cei care nu știu, Mihaela Călin a devenit anul trecut mamă și, când ai un copil mic, vacanțele trebuie planificate din timp și cu multă atenție.

CITEȘTE ȘI: Aurelian Temișan, imagini de senzație! Ce face vedeta în această vară, înainte de noul sezon „Te cunosc de undeva”

Totuși, epidemia de coronavirus nu a fost ceva prevăzut și vedeta Antenei 1 a fost nevoită să amâne totul pentru anul viitor!

Totuși, Mihaela Călin a dezvăluit în cadrul campaniei „Vara cu 100 de prieteni” faptul că prima vacanță alături de copilul său se va întâmpla în iulie, în Maramureș, un loc pe care vedeta și-a dorit de mult timp să-l viziteze. Cumva am putea spune că tot răul a fost spre bine!

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe despre cum își va petrece vara celebra Mihaela Călin, de la Observator!

#Tucefacivaraasta

#Varacu100deprieteni

Recomandari