Căutare Live

Mirela Boureanu Vaida, noi dezvăluiri despre botez! Ce au făcut copiii în biserică: ”Au mâncat toate prescurile. Mi-era rușine...”

Mirela Boureanu Vaida a trăit emoții mari la sfârșitul săptămânii trecute, când și-a botezat cel de-al treilea copil, iar acum, în direct, la Observator, a vorbit despre acest eveniment.

Mirela Boureanu Vaida a trăit emoții mari la sfârșitul săptămânii trecute, când și-a botezat cel de-al treilea copil, iar acum, în direct, la Observator, a vorbit despre acest eveniment.

Invitată în platoul emisiunii Observator, aceasta a mărturisit că nu a fost un botez de coșmar, ci unul emoționant.

Citește și: Mirela Vaida, schimbare radicală de look. S-a tuns scurt și s-a vopsit: „Simțeam nevoia s-o fac demult!”

”Nu a fost niciun botez de coșmar, era haz de necaz. Când te trezești în dimineața botezului, după o noapte în care copiii n-au dormit, vin rudele de departe, bona n-a ajuns, că fusese la o nuntă, DJ-ul nu-mi răspundea. Totul a fost bine, dar emoțiile acelei zile au fost mari. A fost palpitant, ar fi plictisitor să fie totul ca la carte.”, a mărturisit prezentatoarea TV.

Citește și: Primele imagini! Mirela Boureanu Vaida nu s-a putut abține la botezul fiului său! (Video)

De asemenea, ea a dezvăluit și ce au făcut copiii ei în timp ce bebelușul erau botezat.

”Au primit greu botezul, pentru că ei dorm la orele alea. Ei dormeau în picioare, în biserică. Le-a fost și foame și au mâncat și toate prescurile din biserică. Mi-era o rușine...DJ-ul fusese la nuntă, mi-a răspuns până la urmă. Am cântat și eu, am avut și cu cine, pentru că i-am avut pe băieții Mahala Rai Band. ”, a mai mărturisit prezentatoarea TV.

Mirela Vaida este căsătorită și are trei copii. Carla și Vladimir sunt copiii ei mai mari. În data de 10 aprilie anul acesta, Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. A adus pe lume un băiețel, care a primit numele Tudor Ștefan.

Dani Mocanu, distrus de durere! Cine este femeia care l-a rănit profund pe cel mai dur manelist!... Pamela Anderson a fost bătută de fostul iubit! Vedeta a ajuns la spital cu mâinile zdrobite: „Am auzit cum au trosnit!” ...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Ultimele știri
x