Moartea lui Michael Jackson: Doctorul Murray, vinovat!

Doctorul Conrad Murray a fost gasit vinovat de omor prin imprudenta in cazul mortii "Regelui muzicii pop" Michael Jackson, informeaza CNN. El risca o pedeapsa de patru ani de inchisoare.

Cei 12 jurati, sapte barbati si cinci femei, au ajuns la verdict dupa mai bine de noua ore de deliberari. Zeci de fani s-au strans in fata tribunalului din Los Angeles, afisand bannere pe care statea scris "We miss Michael" (Michael ne lipseste).

Iar La Toya Jackson, sora megastarului, a scris pe Twitter, la cateva minute dupa citirea verdictului, ca "spiritul lui Michael a fost in sala de judecata cu noi".

Cardiologul Conrad Murray, in varsta de 58 de ani, a fost ultimul doctor al starului. Michael a decedat pe 25 iunie 2009, in urma unei "grave intoxicatii" cu propofol, un sedativ puternic pe care il utiliza pe post de somnifer. Murray a recunoscut ca i-a administrat Megastarului propofol in dimineata mortii sale.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri