Momente înduioşătoare cu Sandra Mutu şi băieţelul ei. Tiago a împlinit astăzi șapte luni! Cum arată bebelușul care-i seamănă mamei perfect

 
+2 click pentru
galerie

Momente înduioşătoare cu Sandra Mutu şi băieţelul ei. Tiago a împlinit astăzi 7 luni iar Adrian i-a filmat pe cei doi în timp ce se jucau. Cel mic râde cu poftă la fiecare gest pe care îl face mama lui iar fostul fotbalist a ţinut să arate tuturor aceste momente de fericire din familia lui.

Mama lui îi cântă, râde împreună cu el, iar micuțul e mai mult decât încântat de joc și de cântecele.

O minune de copil!! Să fie sanatos și să aibă noroc jumatate din ce ai avut tu!”, i-au transmis fanii.

"Cel mai frumos moment a fost cu siguranţă primul, adică momentul în care l-am văzut imediat după naştere, în sala de operaţii. Îmi amintesc cât eram de fericită, de fascinată de el, nu îmi venea să cred că e al meu... Era atât de mic. A fost teribil de frumos şi emoţionant în acelaşi timp.

Iar cel mai greu moment nu ştiu să ţi-l spun, când faci cu dragoste ceea ce faci parcă nimic nu mai e greu... Dar să zicem că prima lună cât am alăptat a fost obositoare, Tiago avea şi colici, plângea foarte mult, efectiv nu reuşeam să mă odihnesc, iar oboseala acumulată îşi spune cuvântul", a povestit Sandra Mutu despre experiența de mamă.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe