Căutare Live

Navarone Garcia s-a căsătorit cu Elisa Achilli. Fiul Priscillei Presley a avut-o alături pe mama sa la marele eveniment

Fiul Priscillei Presley, Navarone Garcia, s-a căsătorit cu Elisa Achilli. Cei doi și-au unit destinele în Elveția. Fosta soție a lui Elvis Presley le-a fost alături și a mărturisit că îi va sprijini tot restul vieții lor împreună.

Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley

Profimedia Images

Navarone Garcia este un bărbat căsătorit: "Nu m-am gândit niciodată că voi găsi un omolog care să fie atât de înțelegător și să mă susțină atât de mult. Ea face totul fără efort și nu îmi pot imagina viața fără ea", a spus solistul Them Guns, în vârstă de 34 de ani, pentru People.

Elidsa Achilli, în vârstă de 22 de ani, a declarat și ea: „Navarone este cu adevărat cel mai autentic, dulce și sensibil bărbat pe care l-am cunoscut vreodată și sunt atât de norocoasă că, după patru ani de distanță lungă, ne putem începe viața împreună ca soț și soție”.

Vezi cele mai recente imagini cu Priscilla aici!

Cine este femeia care a pus pe jar toți fotbaliștii. Cu cine s-a iubit, în trecut... Anamaria Prodan, reacție ironică după ce a văzut tortul lui Laurențiu Reghecampf pentru Corina Caciuc. „Evoluția lui Reg...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x