Căutare Live

Nicoleta Luciu este sătulă de zvonurile despre divorțul de Zsolt Csergo. "Nu divorțăm și nu mai acord interviuri"

În ultima vreme s-a tot auzit că se întrevede un divorț în familia Nicoleta Luciu-Zsolt Csergo. Însă vedeta spune că nimic nu este adevărat, ba chiar nu va mai acorda interviuri.

Nicoleta Luciu a dezmințit toate zvonurile legate de un divorț de soțul ei

A1

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo și-au întemeiat o familie din 2012 și au împreună patru copii. Fosta prezentatoare Tv a renunțat la cariera în televiziune și s-a mutat la Miercurea Ciuc, unde s-a focusat pe familia sa.

Extrem de discretă cu viața personală, Nicoleta Luciu a tot dezmințit, în ultima perioadă, zvonuri cum că mariajul ei și al lui Zsolt este pe butuci.

Citește și:Ce a postat Nicoleta Luciu după ce s-a spus că divorțează de Zsolt Csergo. A făcut și prima declarație despre presupusa despărțire

Nicoleta Luciu, despre zvonuri: "Nimic nu este adevărat"

De data aceasta, vedeta a răbufnit și a precizat că nimic nu este adevărat, că mariajul lor nu este pe termibate și că nu va mai acorda niciun interviu.

În primul rând, nu sunt adevărate, iar, în al doilea rând, nu mai dau interviuri, a declarat Nicoleta Luciu potrivit Fanatik.

Citește și:Cum arată mama Nicoletei și Iulianei Luciu. Cele două seamănă foarte bine cu femeia care le-a crescut

Ea duce o viață liniștită în care are grijă de soț și copii, dar și de ea însă-și, trecând de multe ori pragul clinicilor de înfrumusețare pentru a menține aspectul fresh.

Vedeta își vede liniștită de viață și mai nou, și-a injectat soluții de fermitate a tenului și a gâtului, și-a scos pistruii prin inetrvenții cu laser și are grijă la alimentație.

Toate aceste lucruri le-a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram, potrivit aceleiași surse.

Cum arată Bridget Fonda la 58 de ani, după ce în tinerețe făcea furori cu frumusețea ei. Actrița e de nerecunoscut... Cum a reușit Gina Pistol să slăbească aproape 2 kilograme într-o săptămână. Prezentatoarea TV a împărtășit secretul cu f...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x