Căutare Live

Oana Lis, în lacrimi! Viorel a fost internat de urgență, după ce a suferit un accident vascular. De data asta, pare mai rău ca oricând, blonda a refuzat să mai dea orice declarație

Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, a fost internat de urgență, după ce a suferit un accident vascular. Ca de fiecare dată, Oana, soția lui, i-a fost alături și l-a încurajat. 

Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, a fost internat de urgență, după ce a suferit un accident vascular. Ca de fiecare dată, Oana, soția lui, i-a fost alături și l-a încurajat.

De altfel, anul 2018 a început cum nu se putea mai rău pentru cei doi soți, iar Viorelo Lis a ajuns de urgenţă la spital chiar după noaptea de Revelion!

"Am fost alături de el. În general bărbaţii nu cer la spital, el a cerut, nu mai putea de durere. A refuzat internarea şi ne-am întors acasă. Când i-a spus domnul doctor că poate să moară în două zile de septicimie, a decis să se opereze. Asta este viaţa, nu avem ce să facem. Sunt oameni tineri cu cancer care se roagă pentru o oră, o zi în viaţa lor, aşa că nu are rost să ne plângem. Nu a avut un regim sănătos şi asta se vede la un moment dat", a declarat atunci Oana Lis la Antena Stars. De data asta, Oana nu a mai oferit niciun detaliu despre starea de sănătate a soțului ei.

Vă reamintim că Viorel Lis a suferit în luna noiembrie o operaţie de colecist la Spitalul Floreasca. Intervenţia chirurgicală a durat o oră şi jumătate, din cauza unor complicaţii. De când a fost operat, fostul primar al Capitalei a slăbit nu mai puţin de 12 kilograme.

Bilet de adio lăsat de AVICII în camera de hotel în care s-a sinucis: Familia continuă dezvăluirile!... Viorel Lis, sub atenta supraveghere a medicilor după ce a suferit un ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL. Oana se pregăteşte de c...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri