Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Ozzy Osbourne, lovit de o boală grea, la 71 de ani! „M-au întrebat cât de tare mă doare, de la 1 la 10. Răspunsul a fost 55!”

Ozzy Osbourne a anunțat, marți, că suferă de boala Parkinson și că urmează să ceară opinia unui specialist din Elveția. Artistul a povestit că a trecut printr-o perioadă dificilă.

Ozzy Osbourne

hepta.ro

Totul a început anul trecut, când a căzut și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Apoi, a început să simtă durere de nervi, iar medicilor le-a fost greu să descopere cauza. Turneul lui mondial a trebuit anulat.

„Am fost la baie și am căzut pur și simplu pe podea. M-am gândit că am făcut-o, dar mi-am păstrat calmul. Sharon a chemat o ambulanță, iar de acolo, totul a degenerat. Șase luni după aceea am fost în agonie. Am întrebat-o pe Sharon dacă mă minte și dacă cumva sunt pe moarte. Când m-au întrebat asistentele, după operație, cât de tare mă doare, pe o scară de la 1 la 10, am răspuns 55! Este cumplit să nu te poți mișca timp de jumătate de an”, a povestit el.

Artistul a precizat, însă, că este „departe de patul de moarte” și că a decis să vorbească despre starea lui de sănătate, de dragul fanilor.

„Anul trecut a fost incredibil de dificil pentru noi. Am fost nevoit să mă operez la gât și mi-au fost afectați toți nervii. Am aflat că am Parkinson. Nu este o condamnare la moarte, dar afectează nervii. Voi avea o zi bună, apoi altă zi bună și apoi o zi foarte proastă”, a spus Ozzy Osbourne , în cadrul unui interviu pe care l-a acordat alături de soția lui.

Ozzy Osbourne, în vârstă de 71 de ani, va merge în luna aprilie în Elveția pentru a cere opinia unui specialist în boala Parkinson.

„Vom merge oriunde putem pentru a găsi soluții. Suntem norocoși că ne permitem să facem asta”, a spus soția lui, Sharon Osbourne.

Ozzy Osbourne a mai spus că s-a simțit vinovat că și-a ascuns diagnosticul timp de mai multe luni și că acum se simte ușurat că poate vorbi despre asta.

„Este greu să ascunzi ceva. Te simți vinovat. Nu sunt bun la păstrat secrete. Mă simt mai bine acum că spun clar că am Parkinson”, a spus artistul, precizând că este pregătit să își recapete sănătatea și să ăși reia turneele.

„Nu a mai stat niciodată atât de mult acasă. Chiar are nevoie să se întoarcă la muzică”, a spus Sharon Osbourne, fiind aprobată de artist, care a subliniat că să susțină spectacole reprezintă „drogul” lui.

După ce a plecat din trupa Black Sabbath, pe care a înfiinţat-o, în 1968, alături de chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler şi toboşarul Bill Ward, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de artist solo. Albumul „No More Tears", lansat în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA.