Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Pamela Anderson are inima frântă, la 51 de ani! Cum a umilit-o iubitul ei cu aproape 20 de ani mai tânăr. „Este un monstru mincinos” – Foto

Pamela Anderson are inima frântă, la vârsta de 51 de ani. Vedeta l-a acuzat pe fostul ei iubit, fotbalistul francez Adil Rami, cu aproape 20 de ani mai tânăr decât ea, că este un „monstru mincinos”, și a publicat o fotografie alb-negru cu ei doi.

Pamela Anderson are inima frântă, la vârsta de 51 de ani. Vedeta l-a acuzat pe fostul ei iubit, fotbalistul francez Adil Rami, cu aproape 20 de ani mai tânăr decât ea, că este un „monstru mincinos”, și a publicat o fotografie alb-negru cu ei doi.

Celebra Pamela Anderson a publicat pe internet, marți, un mesaj în care l-a acuzat pe Adil Rami de infidelitate. Vedeta a publicat alături de mesaj un emoji reprezentând o inimă frântă și o imagine alb-negru cu ea și fotbalistul.

„Este greu să accept. Ultimii peste doi ani din viața mea au fost o minciună. Am fost înșelată și determinată să cred că trăiam o dragoste imensă. Sunt devastată. Am aflat recent că el a avut o viață dublă. Obișnuia să glumească despre alți fotbaliști care au amante în apartamente aflate aproape de casele în care locuiesc cu soțiile lor. Îi numește pe acei oameni monștri? El este și mai rău. A mințit pe toată lumea. Cum este posibil să controlezi inimile și mințile a două femei în acest fel? Sunt sigură că au fost și altele”, a scris Pamela Anderson despre fostul ei iubit.

„Este un monstru. Cum am putut să ajut atâția oameni, fără să fiu suficient de înțeleaptă încât să mă ajut și pe mine însămi?”, a continuat ea.

Pamela Anderson și Adil Rami se împăcaseră în martie, la șase luni după ce s-ar fi despărțit, deoarece ea i-ar fi refuzat o cerere în căsătorie.

Adil Rami, în vârstă de 33 de ani, a reacționat la aceste acuzații. El a explicat că a păstrat o relație apropiată cu Sidonie Biémont, mama gemenilor lui, Zayn și Madi, născuți în 2016.

„O despărțire nu este niciodată ușoară. De multe ori, în asemenea situații, suntem copleșiți de emoții. O respect mult pe Pamela, care este o persoană onestă. Iubirea mea pentru ea a fost întotdeauna sinceră. Asta vreau să îmi amintesc”, a scris el, distribuind aceeași fotografie cu el și Pamela Anderson.

„Nu am avut o viață dublă. Pur și simplu vreau să mențin o relație cu copiii mei și cu mama lor, Sidonie, pe care o respect mult. Este adevărat că ar fi trebuit să fiu mai transparent în prvința acestei relații ambigue. Presupun”, a adăugat el.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro