Pippa Middleton, sora ducesei de Cambrigde s-a reîntors în braţele fostului iubit! Cine este bărbatul care i-a recucerit inima

 

Zvonurile potrivit cărora Pippa Middleton s-ar iubi cu Prinţul Harry s-au risipit acum, căci a ieşit la iveală faptul că sora ducesei de Cambridge iubeşte din nou. Mai exact, Pippa are o relaţie cu milionarul James Matthews, în vârstă de 40 de ani, care i-a mai fost partener în urmă cu patru ani.

La doar câteva luni după ce s-a despărţit de Nico Jackson, în octombrie 2015, Pippa s-a reîntors în braţele lui James Matthews, bărbatul cu care s-ar fi iubit în 2012, când ar fi avut o relaţie de doar câteva săptămâni. Acum, însă, relaţia dintre ei e mai intensă şi mai serioasă ca niciodată.

„James e foarte îndrăgostit de Pippa. Între ei este multă afecțiune”, a declarat o sursă apropiată cuplului, pentru Daily Mail.

James Matthews este președintele firmei Eden Rock Capital Management, pe care a fondat-o în 2001. Părinții lui, David și Jane, sunt patronii Hotelului Eden Rock, din insula St. Barts. James Matthews a mai avut un frate, Michael, care a murit într-un accident tragic la vârsta de doar 22 de ani, în timp ce escalada Muntele Everest. Cadavrul lui nu a fost recuperat niciodată.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe