Prințesa Margareta o ura pe Prințesa Diana. Care e adevăratul motiv din spatele acestei aversiuni

Specialiștii care au analizat relațiile membrilor din familiile regale și au constat care e motivul din spatele urii pe care Prințesa Margareta se pare că i-o purta Prințesei Diana.

Specialiștii care au analizat relațiile membrilor din familiile regale și au constat care e motivul din spatele urii pe care Prințesa Margareta se pare că i-o purta Prințesei Diana.

Getty

Se pare că Prințesei Margareta îi displăcea faptul că Prințesa Diana avea tendința de a nu se supune regulilor impuse de familia regală. Potrivit experiților, totul a început după ce Prințesa Diana a ales să facă numeroase dezvăluiri controversate pentru BBC. De atunci, Prințesa Margareta a impus a regulă majoră în locuința sa.

Care era motivul pentru care Prințesa Margareta o ura pe Prințesa Diana

Conform autorului Craig Brown, regulile stricte ale Prințesei Margareta aveau rolul de ao determina pe Prințesa Diana să se supună cutumelor, lăsând deoparte compartamentul rebel.

Prințesa Margareta nu a lăsat-o pe Prințesa Diana să se vadă cu fiii ei o perioadă, tocmai pentru a evita ca Prințesa să nu aibă un comportament revoltător și jgnitor la adresa familiei regale britanice.

Citește și: Ce moștenire le-a lăsat Prințesa Diana lui William și Harry. Ce a scris în testament

“Să îți arăți sentimentele în fața tuturor era considerat un act de trădare chiar dacă Prințesa Diana alegea să își exprime sentimentele reale față de copii ei”, a mai explicat Craig Brown.

Se spune că Prințesa Margareta nici măcar nu deținea reviste sau ziare pe care apăreau fața Prințesei Diana. Dacă primea astfel de ziare, le refuza.

“Chiar dacă Diana arm ai fi trăit încă 30 de ani, ea tot nu ar fi vorbit cu ea”, a mai adăugat autorul care studiase îndeaproape relația dintre cele două prințese.

Cine a fost Prințesa Margareta

Prințesa Margareta a fost sora Reginei Elisabeta a II-a și mătușa Prințului Charles. Prințesa a decedat în 2002. La moartea Prințesei Diana, în 1997, Prințesa Margareta a refuzat să facă o plecăciune în fața sicriului prințesei, ca toți ceilalți membrii ai familiei regale.

De când Prințesa Diana apăruse în peisaj și se căsătorise cu Prințul Charles, Prințesa Margareta știa că toată atenția presei se va îndrepta asupra soției nepotului său și nu dorea ca aceasta să pângărească imaginea familiei regale.

Citește și: Prinții William și Harry cred ca știu care a fost cauza morții Prințesei Diana. Dezvăluirile făcute la 24 ani de la moartea ei

La început, Prințesa Margareta ieșea des cu Prințesa Diana și mergeau împreună la evenimente, timp în care Prințesa Diana ajunsese să o adore și să o vadă ca pe îngerul ei păzitor. Cu toate acestea, când Prințesa Margareta a văzut că Diana este o fire nonconformistă, și-a schimbat atitudinea, fiind foarte severă cu ea.

Nu doar că furase atenția tuturor și acum nimeni nu se mai concentra pe Prințesa Margaret, dar ori de câte ori Prințesa Diana apărea în presă, se scria despre actele ei de rebeliune, iar acest lucru o supăra și mai tare pe mătușa Prințului Charles, fiind împotriva Dianei.

Prințesa Diana, fiind cunoscută și drept Prințesa Inimilor datorită empatiei și a bunului simț de care dădea dovadă, avea o dragoste nemărginită pentru fiii ei și întotdeauna și-a dorit să se afirme exact așa cum era ea, uneori uitând de regulile importante impuse de familia regală.

Ultimele știri