Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ruby, piesă de senzație cu Florin Salam și Costi! Cum apare manelistul în videoclipul melodiei „Rapido”

Celebra artistă Ruby a lansat o piesă de-a dreptul surprinzătoare, în colaborare cu Florin Salam și Costi! Melodia „Rapido” are toate șansele să devină peste noapte hitul verii.

Ruby, colaborare de senzație cu Florin Salam și Costi

De curând, Ruby și-a surprins într-un mod extrem de plăcut fanii după ce a anunțat lansarea unei piese în limba spaniolă! „Suavemente” a prins imediat la public și a adunat mai bine de o sută de mii de vizualizări într-un timp extrem de scurt.

RUBY, COLABORARE DE ZILE MARI CU FLORIN SALAM

Totuși, Ruby nu s-a oprit aici, ci a venit cu o nouă surpriză pentru public! De data aceasta, frumoasa cântăreață a lansat o piesă făcută în colaborare cu celebrul manelist Florin Salam.

citește și: Ruby, de nerecunoscut! Cum arată acum vedeta de la Asia Express și ce plan are! „E ceva controversat”

În videoclipul piesei „Suavemente”, Ruby apare în ipostaza unei superbe gheișe. Rolul o prinde de minune pe cântăreață, iar melodia te cucerește încă de la primele note.

Ruby, piesă de senzație cu Florin Salam și Costi! Cum apare manelistul în videoclipul melodiei „Rapido”

Noaptea Târziu cântă melodia Influencere, la Neatza cu Răzvan și Dani

Perioada epidemiei de coronavirus din România i-a făcut pe artiști să stea în izolare la domiciliu, fără posibilitatea de-a susține concerte sau spectacole. Totuși, Ruby nu a pierdut vremea, ci a pregătit o revenire în forță!

citește și: Ce cadou îndrăzneț a primit Ruby de la bunica ei: „Sexy mamaia, o duce capul la prostii”

„Urmează ceva grandios, am foarte multe emoții. Urmează un proiect foarte interesant muzical, o controversă, ceva despre care mă abțin să dau prea multe detalii.E vorba despre o colaborare controversată, o piesă fresh și foarte tare. Piesa este tot în limba spaniolă”, a dezvăluit frumoasa artistă Ruby.

Și iată că a venit și momentul ca artista să dezvăluie despre ce este vorba! În colaborare cu Florin Salam și Costi, Ruby a lansat piesa „Rapido”, ce surprinde nu doar prin ritm, ci și prin videoclip!

Urmărește clipul video de mai jos ca să descoperi cea mai recentă piesă a artistei Ruby:

Recomandari