Smaranda, iubita lui Selly, s-a fotografiat într-o ipostază sexi. Cât de bine arată studenta la medicină: "Absolut fabuloasă!"

Smaranda, iubita lui Selly, a încins atmosfera de pe Instagram cu o poză extrem de sexi, care a întors toate privirile internauților.

Smaranda, iubita lui Selly, a încins atmosfera de pe Instagram cu o poză extrem de sexi care a întors toate privirile internauților

Instagram

Selly se mândrește cu o iubită deosebit de frumoasă și de sexi. Tânăra face furori pe rețelele sociale cu aspectul său fizic, dar și cu stilul vestimentar deosebit care îi scoate în evidență atuurile fizice.

Smaranda Stirbu este de o frumusețe deosebită și impresionează de fiecare dată cu cele mai frumoase trăsături, însă de data aceasta a dus totul la un alt nivel și s-a fotografiat într-o ipostază incendiară, care i-a surprins pe internauți.

Cum arată poza sexi cu Smaranda, iubita lui Selly

De curând, iubita lui Selly a participat la un shooting foto incendiar, care a întors privirile celor 450 de urmăritori de pe Instagram. Smaranda este posesoarea unui trup de invidiat, iar sutienul alb la care a apelat i-a scos în evidență silueta de invidiat, dar și bustul generos.

Citește și: Cât de bine arată Smaranda în costum de baie. Imaginile cu iubita lui Selly care au făcut senzație pe Instagram

Se pare că studenta la medicină este mereu în trend cu moda, lucru evident din blugii pe care a ales să îi poarte. Ținuta i-a pus într-o lumină bună atuurile fizice și superbele trăsături ale feței.

Mai mult decât atât, piesele vestimentare i-au oferit un strop de mister și senzualitate, iar prietenii virtuali au rămas cu gura căscată atunci când au văzut poza sexi distribuită pe contul de Instagram.

Smaranda a asortat cu superba ținută și o pereche de boține înalte, care se potrivesc de minune și completează perfect outfit-ul său.

Postarea a strâns mai bine de 34 de like-uri, semn că iubita lui Selly este o persoană foarte urmărită pe rețelele sociale.

Nici reacțiile prietenilor virtuali nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi ofere complimente și laude pentru modul în care arată.

"Absolut fabuloasă! Mă topesc, te ador!" sau "Mi-ai făcut ziua mai bună! Smaranda, ești foarte frumoasă.", au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și: Smaranda, iubita lui Selly, ipostază incendiară pe internet, într-un body mulat. Studenta la medicină se pozează rar așa

Iubita lui Selly este o prezență de-a dreptul deosebită, iar frumusețea ei impresionează de fiecare dată publicul. Blondina și-a obișnuit admiratorii cu stilul vestimentar și cu ipostazele provocatoare.

Cine e Selly

Andrei Șelaru, cunoscut pe numele de Selly, este o figură extrem de cunoscută în mediul online și are o mulțime de fani. La cei 20 de ani, vlogger-ul se mândrește cu o carieră de succes și cu o mulțime de vizualizări pe contul oficial de YouTube.

Tânărul s-a născut pe 28 februarie 2001 în Craiova. Mama lui este profesoară, iar tatăl inginer silvic. De asemenea, Andrei a devenit pasionat de tot ce se întâmplă în spatele camerelor încă din copilărie.

Încă de când era mic, Selly petrecea foarte mult timp pe calculator, iar în anul 2008-2009 a aflat de platforma YouTube, cea care i-a adus celebritatea, de la profesoara lui de limba engleză.

În data de 21 decembrie 2017 formează formația muzicală 5GANG, iar prima piesă pe care o lansează se numește „Singuri Acasă”.

Ultimele știri