Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Florin Salam şi-a găsit jumătatea! Cine este noua iubită a manelistului

Florin Salam pare că şi-a găsit fericirea în brațele unei frumoase brunete.

Florin Salam pare că şi-a găsit fericirea în brațele unei frumoase brunete.

Ea este Oana, o tânără din Ploiești care pare să-l fi făcut pe Florin să treacă peste durerea pe care a simțit-o atunci când soția lui a murit. Acum, celebrul manelist parcă a învățat din nou să zâmbească. Și asta datorită Oanei.

Speculaţiile conform cărora, Oana ar fi fost cerută de Florin de la părinţii ei au fost multe. Familia Oanei a văzut că bruneta radiază de fericire în ultima vreme.

Când am cunoscut-o noi, frumoasa brunetă care i-ar fi furat inima lui Salam, se ducea la manichiură. Îmbrăcată într-o preche de pantaloni crem, cizme în trend și palton elegant, Oana a intrat într-un salon. Acolo a stat mai bine de trei ore să se pregătească. Iar rezultatul a fost unul pe măsură. Mai mult, tânăra avea pe deget un superb inel de logodnă despre care, însă, nu a vrut să dea detalii.

De la salon, bruneta a plecat acasă. știa prea bine ce urma să se întâmple. Şi iată că aşteptările Oanei nu au fost în zadar căci Florin Salam a apărut. Cu ajutorul unui taximetrist, manelistul a reușit să ajungă la poarta fetei, semn că nu ştia drumul foarte bine. Și, în timp ce soferul lui a plătit cursa, Salam a vorbit la telefon şi a așteptat ca Oana să iasă în fața casei, să-l întâmpine. Iar când iubita lui a ieşit din curte, fata i-a sărit în braţe lui Florin Salam şi s-au sărutat cu foc!

După câteva clipe pline de tandrețe, cei doi au intrat în curte unde mama Oanei îl aştepta cu nerăbdare. Florin a fost surprins când a văzut echipa de filmare, aşa că nu a zăbovit prea mult acasă la părinţii Oanei. Astfel după doar 10 minute, artistul a părăsit curtea iubitei, pus pe glume. Agitat, Florin a demarat în trombă. Dar a mai staţionat în drumul lui spre Bucureşti şi a continuat glumele cu reporterul Acces Direct.

Surse din anturajul lui Florin Salam ne-au dezvăluit că Oana este prima femeie, după soţia care a murit în urmă cu cinci ani, în faţa căreia manelistul şi-a deschis sufletul şi pe care şi-ar dori să o aibă aproape toată viaţa. Tot ei au spus că singurul motivu care îl opreşte pe Florin să facă următorul pas ar fi Bety, fata artistului, care a aflat despre relaţia tatălui ei cu frumoasa brunetă. Se pare că reacţia fetei nu a fost tocmai una plăcută, deoarece tatăl ei ar fi spus că Oana este prioritară în viaţa lui, iar copiii trebuie să înteţeagă acest lucru. Ba mai mult adolescenta s-ar fi supărat pe tată ei care face eforturi să îi convingă pe copii să o accepte pe iubita lui.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro