Sophie Turner și Joe Jonas, fotografiați la plimbare cu bebelușul lor. Cum au fost surprinși în Los Angeles  

Sophie Turner și Joe Jonas au fost fotografiați în Los Angeles, în timpul unei plimbări alături de bebelușul lor, pe nume Willa. 

Sophie Turner și Joe Jonas, pe covorul rosu la premiera filmului "Dark Phoenix", în Los Angeles

Profimedia Images

Sophie Turner și Joe Jonas au devenit părinți la finalul lunii iulie, în 2020. Actrița din "Game of Thrones" a adus pe lume o fetiță, pe care cuplul a numit-o Willa.

Recent, paparazzii i-au surprins pe cei doi în timp ce își plimbau copilul în cartierul în care locuiesc în Los Angeles. Cele două vedete au achiziționat o casă nouă în zona, cu puțin timp înainte de venirea pe lume a fiicei lor.

Sophie Turner și Joe Jonas au purtat măști de protecție

Îmbrăcată casual, cu o bluza supradimensionată cu dungi verticale și o pereche de pantaloni scurți, largi, Sophie Turner nu pare că a acordat o atenție deosebită modului în care a ieșit din casă. Pentru a se asigura că nu va fi recunoscută, actrița și-a accesorizat ținuta cu pălărie și o pereche de papuci.

Citește și: A devenit cel mai bine plătită actriță, dar puțini o recunosc în poza din copilărie. Cine e fetița adorabilă din imagini

Atât ea, cât și Joe Jonas, au avut chipul acoperit cu mască de protecție. Cuplul a militat în nenumărate rânduri pentru respectarea reglementărilor adoptate de autorități în vederea limitării transmiterii noului tip de coronavirus și a distanțării sociale.

Sophie Turner și Joe Jonas, la plimbare cu bebelușul lor, în Los Angeles
Sursa FOTO: Profimedia Images

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în mai 2019, în cadrul unei ceremonii surprinzătoare, organizată în Las Vegas. Cuplu și-a reînnoit jurămintele în timpul unei călătorii în Europa, în luna iulie a aceluiași an. Ceremonia a avut loc în Franța, iar apropiații cuplului susțin că a fost un eveniment de poveste.

Ultimele știri