Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

Unde e lenjeria intima? Micaela Schafer, "bijuteria" Germaniei, intr-o tinuta incredibila!

A venit Craciunul si pentru Micaela Schafer, una dintre cele mai dorite femei din Germania. Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, modelul a imbracat o... bucata de panza aurie si a pozat provocator, in speranta ca Mosul va lasa garda jos si, odata cu garda, un cadou. 

Are multe frumuseti Germania, dar Micaela Schafer stie, fara indoiala, cum sa prinda lumina reflectoarelor. Dupa ce a aparut aproape complet dezbracata la premiera berlineza a filmului "Man In Black III", pelicula cu un buget impresionabil, si a cucerit America pasind pe covorul rosu doar in lenjerie intima, bruneta a decis ca Sarbatorile de iarna sunt un nou prilej pentru a-si pune trupul perfect in evidenta. Asa ca s-a costumat in Craciunita cu aripi, a luat un catel in brate si a chemat fotografii.

De mentionat ca Micaela, 29 de ani, a participat la Next Top Model Germania, concurs pe care l-a terminat pe locul opt, a aparut la Big Brother, iar FHM, Man's Health sau Playboy sunt doar simple nume din palmaresul de fotomodel. Si, in caz de nu stiati, bruneta e si DJ... DJ topless, de multe ori!

foto: Hepta.ro

Recomandari