Căutare Live

Valentina, fiica Salmei Hayek, prezență elegantă pe covorul roșu. Tânăra are 14 ani și apare rar la evenimente mondene 

Valentina, fiica Salmei Hayek, a avut o apariție spectaculoasă pe covorul roșu la premiera filmului "Eternals". Tânăra are 14 ani și această apariție în public i-a luat pe toți prin surprindere. Salma Hayek a ferit-o mereu pe Valentina de lumina reflectoarelor și de rețelele sociale.

Salma Hayek a fost și ea prezentă la premiera producției Eternals, așa cum și Angelina Jolie a făcut. Ambele actrițe au venit însoțite de copii, lucru destul de rar pentru Salma Hayek.

Getty Images

Nominalizată la Oscar, în vârstă de 55 de ani, Salma Hayek a participat la premiera de la Hollywood a noului ei film Marvel, Eternals, alături de fiica de 14 ani, Valentina. Pentru tânăra este una dintre rarele apariții în public. Ambele au atras cu ținutele rafinate și elegante, de la brand-uri de top.

Salma Hayek a purtat o rochie Gucci neagră și lungă, cu un decolteu abisal.

Valentina, fiica actriței, a ales pentru eveniment o ținută Saint Laurent. Fanii au fost încântați de apariția Valentinei pe covorul roșu. Vezi AICI imaginile!

Valentina este fiica Salmei Hayek și a omului de afaceri François-Henri Pinault, iar cei doi soți au dorit mult ca tânăra să stea departe de lumina reflectoarelor. Ultima dată când a fost văzută în public Valentina a fost alături de părinții ei faimoși la Săptămâna Modei din anul 2019.

În producția Eternals, Salma Hayek interpretează rolul lui Ajak. Din distribuția celui mai recent film Marvel, mai fac parte Angelina Jolie, Kit Harington și Kumail Nanjiani. La premiera filmului, Salma Hayek a spus pentru E! News ce a însemnat pentru ea asumarea unui rol plin de acțiune.

Citește continuarea articolului pe CaTine.ro!

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Culiță Sterp, întâlnire emoționantă cu tatăl său. Bărbatul și-a părăsit familia când copiii săi erau mici...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri