Vezi ce operatie noua are Bianca Dragusanu!

Bianca Dragusanu a vorbit despre cea mai noua interventie chirurgicala suferita de curand.

Luni seara, la Un Show Pacatos, Daniela Crudu a debutat in rol de asistenta. Numai ca alaturi de Bianca, ea a purtat uniforma de scolarita sexy, lasand multa piele la vedere. Pentru aceasta uniforma care i-a expus picioarele, abdomenul si partea superioara a sanilor, Bianca Dragusanu a trecut pe la cabinetul medicului estetician.

Daniela Crudu in schimb, si-a schimbat machiajul, adoptand unul mai strident si si-a umplut gentuta cu acadele mari si mici pe carte le-a impartit in platoul emisiunii.

In editia de luni seara, prezenta Danielei Crudu nu a stirbit din popularitatea satenei. Bianca Dragusanu a fost din nou in centrul atentiei, anuntand tarii intregi ca are o noua interventie estetica.


Se pare ca in ultimele zile, Bianca Dragusanu si-a operat cateva alunite, pentru a se putea lauda si mai mult cu trupul sau desavarsit.

"Mi-am scos alunitele de pe abdomen, dar m-am ales si cu o entorsa!", a spus Bianca Dragusanu.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri