Căutare Live

VIDEO! Andrei Duban: "Usor-usor, ma simt ca pe vremea lui Ceausescu"

Invitat de Cristi Brancu la "Agentul VIP" de la Antena 2, Andrei Duban a avut un moment de revolta impotriva cenzurarii involuntare a bancurilor la televizor.

"Tu stii ca eu ma sperii? La inceput radeam de orice", a spus Andrei Duban. Pus pe bancuri ca de obicei in emisiunea lui Cristi Brancu, Andrei Duban a spus ca i-ar placea sa nu mai existe sentimentul ca unele bancuri ar trebui cenzurate.

"Usor-usor, ma simt ca pe vremea lui Ceausescu. E un semnal de alarma pe care trebuie sa-l tragem." Prezentatorul emisiunii "Late Night Show" de la Antena 2 a amintit si de libertatea castigata cu pretul mortii atator romani la Revolutia din 1989. "Si nu pot eu sa zic de-un Bula, de-un tigan, de-o baba?"

"Eu cred ca pot sa si mor spunand bancuri, n-o sa mai pun de-acum niciun fel de frana, niciun fel de opreliste", a incheiat Andrei Duban, revenind la seria de bancuri spumoase impreuna cu prezentatorul Cristi Brancu.Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... VIDEO! Oana Roman catre Petre Roman: "Mersi, tata!"...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri