Căutare Live

VIDEO! Antonia si-a facut piercing in direct!

Antonia Iacobescu s-a filmat in timp ce tremura de frica la un salon de piercing.

Antonia a decis sa isi faca piercing in ureche si pentru acest pas a mers impreuna cu doua prietene care s-o incurajeze. Una dintre fete a filmat-o insa pe Antonia Iacobescu in timp ce tremura de frica si strangea din dinti inaintea pistolului.

"Ma doare? Sa-mi spuneti 1,2,3 inainte sa ma impuscati", s-a rugat vedeta de femeia care i-a facut piercing-ul. Operatiunea nu a durat decat cateva secunde si nu s-a dovedit asa de dureroasa cum se astepta Antonia. "M-a durut, dar nu foarte tare", a marturisit ea.

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... Adelina Pestritu: "Nunta cu Liviu, cel mai frumos moment din viata mea"...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri