Căutare Live

VIDEO! Geanina Varga uraste scandalul din fotbal

Invitata la matinalul Antenei 1, cea mai noua prezentatoare a stirilor sportive din cadrul Observatorului a declarat ca nu-i place sa prezinte scandalurile din sport, desi e constienta ca acesta aduce mare parte din profitul companiilor media.

Recent transferata la Antena 1, Geanina Varga a facut cunostinta in studioul de la Neatza cu unul din cei mai mare fani ai ei: varul Nistor. Giurgeneanul a declarat ca a urmarit-o la televizor inca din prima ei zi de emisie si ca i-a placut cum a prezentat. Nu acelasi lucru se poate spune si despre continutul stirilor: prea mult Piturca si prea mult Gigi Becali pentru gustul varului Nistor. Suparat ca va trebui sa se trezeasca de dimineata deoarece echipa lui favorita va evolua la matineu, olteanul are si un motiv de bucurie: dupa transhumanta din Ghencea spre National Arena, via Mogosoaia si Buzau, fanii stelisti vor fi nevoiti sa treaca pe langa stadioanele rivalelor traditionale pentru a ajunge la meci.

Geanina Varga a vorbit si despre viata personala. A practicat voleiul si in fiecare zi merge la sala, spre deosebire de varul Nistor care are abonament la sala de mese. Prezentatoarea stirilor sportive are un baiat de 4 ani si 8 luni care vrea sa se faca ori fotbalist, ori doctor, pentru a avea grija de bunica. Micutul chiar pupa televizorul de fiecare data cand isi vede mama la stiri, despre care spune ca e cea mai frumoasa si cea mai desteapta. Varul Nistor a remarcat ca daca ar fi fost si diva, Geanina ar fi putut concura cu Oana Zavoranu.

Noua vedeta a declarat ca nu are nici o legatura de rudenie cu Dacian Varga, fotbalistul de la Kuban Krasnodar, fiind completata de Razvan, care a spus ca nici el nu are nici o legatura cu celebrii campioni la box care au acelasi nume de familie: Simion.

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... VIDEO! Ce sexy e vecina Roxana Vancea pe role!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri