Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Liviu Varciu plange si suspina tot dupa Adelina

Acum 3 ani işi jurau iubire vesnica, iar astazi sunt ca doi straini. Adelina si Liviu nu mai sunt impreuna de mai bine de 2 ani, dar inca mai suspina unul după celalat. Mai ales Varciu, care recunoaste ca Adelina a fost femeia vietii lui.

Adelina Pestritu exclude orice impacare cu fostul ei sot, iar ziua in care sarbatoreau aniversarea nuntii lor nu mai are nici o insemnatate pentru bruneta. "Pentru mine e o zi absolut normala, a trecut absolut firesc. Inainte, intr-adevar era ceva foarte important pentru mine, mai exact ziua in care i-am spus da in fata altarului, insa acum s-au intamplat atatea intre noi nu inseamna decat 14 februarie. Si atat!", a declarat vedeta TV pentru Acces Direct.

Liviu Varciu nu poate uita asa de usor insemnatatea zile de 14 februarie. Artistul a fost napadit de amintirile bune si rele legate de fosta sotie. "Cel mai puternic sentiment pe care l-am avut de iubire si de dezamagire a fost cu fosta mea sotie. Este femeia pe care am iubit-o mai mult decat pe mine", a marturisit barbatul.Recomandari