Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Magia machiajului: Cum s-a transformat Oprah intr-o batranica de 95 de ani

Actorii se schimba radical pentru rolurile pe care le interpreteaza. Slabesc sau se ingrasa peste noapte, iar unii dintre ei isi vopsesc parul sau isi rad sprancenele. Oprah nu a mers la astfel de extreme, dar a reusit sa arate ca o batranica de 95 de ani. Gratie machiajului.

In filmul “The Butler”, una dintre cele mai asteptate pelicule din acest an, Oprah joaca rolul sotiei unui majordom care a servit la Casa Alba pentru aproape 30 de ani. Evident, pana la sfarsitul filmului, personajul sau, Gloria Gaines, implineste venerabila varsta de 95 de ani si trebuie sa arate ca atare. Pentru a obtine acest look, echipa de stilisti din spatele peliculei au folosit produse speciale, iar realizatoarea TV le-a divulgate in timpul unui clip din culise.

Matthew Mungle, premiat cu Oscar pentru reusitele sale, a fost unul dintre geniile din spatele acestei capodopere de beauty. Impreuna cu echipa sa, acesta a muncit cinci ore ca sa ii dea o infatisare credibila vedetei!

Oprah insa, ar fi preferat sa fi trecut prin experienta din “Benjamin Button”: “As fi vrut sa fie ca acolo, unde mergi inapoi in timp”.

Recomandari