VIDEO! Serghei Mizil a vrut sa-si aleaga asistenta dintre fetele lui Morar!

Mihai Morar si-a supus asistentele unui test de inteligenta in direct la "Rai da' Buni", de la Antena 2, castigatoarea urmand sa devina asistenta lui Serghei Mizil.

"De ce au femeile coapsele calde?", a fost prima intrebare din test.

Un raspuns, dar nu cel corect, a venit de la Cezara Darie: "Le au fierbinti. Pentru ca sunt in calduri." Mihai Morar le-a dat fetelor si solutia, raspunzand ca femeile au coapsele calde ca sa nu faca barbatii otita. In apararea asistentelor a sarit Serghei Mizil: "Ai incurcat fetele. Coapsele sunt afara, pulpele sunt inauntru."

La urmatoarea intrebare Cezara Darie a dat raspunsul corect: "Cum se numeste un barbat caruia ii lipseste 90% din creier?" Marina Dina si-a incercat norocul si a raspuns "Insurat.", dar Cezara a fost castigatoare, dand raspunsul corect: "Impotent."

Marina Dina a recuperat din punctaj la intrebarea "Care este diferenta dintre o amanta si o sotie?", raspunzand "30 de kilograme." Desi a fost corect, blonda a adaugat ca ea nu crede ca este si adevarat.

La intrebarea "Ce imbatraneste prima oara la un barbat?" cea care a stiut raspunsul a fost Rodica Miron. Asistenta lui Mihai Morar a spus "Nevasta", aducand clasamentul la egalitate intre ea si celelalte fete.

Pentru ca premiul, care consta in plecarea din emisiune cu Serghei Mizil, nu a mai putut fi acordat niciuneia, Rodica Miron a sugerat: "Daca suntem la egalitate mergem toate."

Ultimele știri