Căutare Live

Vlăduța Lupău se întoarce pe scenă, la scurt timp de când a devenit mamă. Când va relua programul de concerte

Vlăduța Lupău a devenit mamă de câteva zile, dar se gândește deja la scenă. Cântăreața urmează să își reia activitatea la scurt timp după ce a născut.

Vlăduța Lupău se întoarce pe scenă, la scurt timp de când a devenit mamă. Când va relua programul de concerte

Instagram

Vlăduța Lupău nu stă pe gânduri și vrea să-și reia cât mai repede activitatea profesională, chiar dacă fiul ei a venit pe lume în urmă cu doar câteva zile. Managerul vedetei a oferit detalii despre viitoarele concerte ale ei.

Vlăduța Lupău se întoarce pe scenă, la scurt timp de când a devenit mamă. Ce a transmis managerul ei

Carmen Mureșan, managerul Vlăduței Lupău, a dezvăluit faptul că vedeta urmează să se întoarcă pe scenă la finalul acestei luni, când va respecta ofertele de concert. Iată ce declarații a făcut managerul ei, în mediul online:

„Să sperăm că într-un timp cât mai scurt va reveni pe scenă. Nu știm acum, spre sfârșitul lunii ar trebui să revină, dar vedem. Teoretic așa avem planificate cântările și deocamdată mergem conform planificărilor pentru că totul este perfect și este în regulă. Vlăduța a cântat până aproape de luna a noua de sarcină, doar câteva săptămâni înainte să nască a făcut pauză și acum o să își reia activitatea foarte repede”, Carmen Mureșan, managerul artistei, pentru playtech.ro.

Citește și: Vlăduța Lupău a născut. Prima imagine cu bebelușul și numele inedit pe care artista și Adi Rus l-au ales pentru fiul lor

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru prima dată. Cântăreața în vârstă de 31 de ani a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale pentru fiul său care poartă numele Iair. Micuțul a primit nota 10 la naștere.

Vlăduța Lupău a publicat o scrisoare emoționantă pe Instagram:

Citește și: Vlăduța Lupău se confruntă cu grave probleme de sănătate în perioada sarcinii. Ce a transmis: „S-a văzut și la ecografie”

„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume! O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentrutodeauna!

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama” …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! 🤍
Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită!
Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “ Ești mama lui Iair!”

Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima. TE IUBESC! Eu, mami!”, a transmis Vlăduța Lupău.

Irina și Răzvan Fodor, portret înduioșător de familie. Prin ce dificultăți au trecut: „Suntem toți”... Abi Talent, gest controversat în timpul concertului. Cântărețul a scuipat și a lovit cu microfonul un fan. De la ce a po...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x