Justin Bieber a decis să renunțe: "Mă simt complet golit și nefericit!" Anunțul cu care și-a înlăcrimat fanii

 

 Starul pop Justin Bieber a anunțat pe contul său de Instagram că va renunța la întâlnirile cu fanii deoarece îl fac să cadă în depresie, relatează ediția franceză a publicației Huffington Post, citată de Agerpres.

Organizate în cadrul turneului Purpose World Tour, aceste întâlniri permiteau fanilor care dispuneau de mijloacele financiare să își întâlnească idolul înainte de concert pentru a face împreună un selfie.

După două săptămâni de tur, tânărul star a decis însă să pună capăt acestor întâlniri ("meet-and-greet") din motive de sănătate și siguranță.

"Voi anula întâlnirile cu fanii. Îmi place să întâlnesc oameni atât de minunați ca voi, dar sfârșesc prin a mă simți atât de epuizat și atât de plin de energia spirituală a altora, încât la final mă simt complet golit și nefericit (...) Sfârșesc prin mă simți epuizat mental și emoțional, până la punctul de a cădea în depresie", a mărturisit cântărețul marți pe Instagram.

Pentru fanii care au plătit deja între 400 și 1.500 de euro pentru aceste întâlniri, echipa turneului le oferă acces la salonul VIP, unde vor avea la dispoziție mâncare și băutură și se vor putea întâlni cu muzicieni și dansatori care îl însoțesc pe Justin pe scenă.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe