Cum s-a lăsat filmată Ramona Olaru în bazinele Splash! Vedete la apă. A purtat un costum de baie care i-a pus bustul în valoare

Chiar dacă Ramona Olaru este co-prezentatorul emisiunii Splash! Vedete la apă, vedeta nu poate sta departe de apă. La filmările show-ului răcoritor, ea s-a lăsat filmată în timp ce sărea în bazin.

Chiar dacă Ramona Olaru este co-prezentatorul emisiunii Splash! Vedete la apă, vedeta nu poate sta departe de apă

Antena 1

Într-un costum de baie întreg, cu un imprimeu floral și vesel, Ramona Olaru a profitat de timpul petrecut la Bacău, acolo unde se filmează show-ul verii ”Splash! Vedete la apă”. Și, chiar dacă lucrează, vedeta nu a putut sta departe de bazinele unde concurenții s-au întrecut în salturi spectaculoase.

Citește și: Exclusiv! Primele imagini cu Jador la antrenamentele pentru show-ul estival Splash! Vedete la apă. Cum a fost surprins

Imaginile o arată pe Ramona în costumul de baie care are un decolteu foarte adânc, însă lasă la vedere și posteriorul Ramonei. Ca de obicei, corpul co-prezentatoarei de la ”Splash! Vedete la apă” este impecabil. Nu se vede pic de celulită pe picioarele frumoasei blondine și nici urmă de colăcei.

Când începe ”Splash! Vedete la apă” 2021

Cel mai răcoritor show al verii va avea premiera pe 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1!

Din această dată, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de trei, cinci, șapte sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Citește și: Anna Lesko a renunțat la sutien și s-a pozat îndrăzneț! Cum arată doar în bikini prezentatoarea show-ului "Splash! Vedete la apă"

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova vor face parte din juriul celui mai răcoritor show al verii, "Splash! Vedete la apă", care va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică începând din 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1.

De partea cealaltă, pe lângă Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor vor fi prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă.

Citește și
adela sezonul 3
Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon Adela, la Antena 1. Ce dezvăluiri au făcut protagoniștii
Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon Adela, la Antena 1. Ce dezvăluiri au făcut protagoniștii
mihai-elwira-petre-cuza-emi-asia-mai-tarziu
Asia mai târziu, episodul 22. Cum s-au decis Mihai și Elwira Petre să participe la Asia Express. Ce detalii au ieșit la iveală
Asia mai târziu, episodul 22. Cum s-au decis Mihai și Elwira Petre să participe la Asia Express. Ce detalii au ieșit la iveală
eliza si cosmin natanticu alaturi de irina fodor
Cosmin și Eliza Natanticu salvați de diamantul verde, la Asia Express- Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă
Cosmin și Eliza Natanticu salvați de diamantul verde, la Asia Express- Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă
Mai multe articole

Citește și: Ramona Olaru, răpitoare într-un costum de baie cu bretele, după ce a ieșit din bazin. "Ce frumos se scurge apa de pe tine"

Ultimele știri