Căutare Live

Ramona Olaru, răpitoare într-un costum de baie cu bretele, după ce a ieșit din bazin. "Ce frumos se scurge apa de pe tine"

Ramona Olaru, co-prezentator al emisiunii "Splash! Vedete la apă", care va fi difuzată din 21 și 22 august 2021, a postat pe Instagram o fotografie într-un costum de baie negru, cu bretele subțiri, după o scufundare în bazin. Fanii au sărit imediat cu mesajele și i-au transmis acesteia că arată senzațional.

Ramona Olaru, răpitoare într-un costum de baie cu bretele, după ce a ieșit din bazin. "Ce frumos se scurge apa de pe tine"

Antena 1

Ramona Olaru s-a alăturat echipei "Splash! Vedete la apă", emisiune care va fi difuzată din 21 și 22 august 2021 la Antena 1, alături de ceilalți prezentatori, Anna Lesko şi Răzvan Fodor. Show-ul se anunță a fi de senzație, dar până atunci, Ramona Olaru a oferit o imagine de "previzualizare" de senzație.

Ramona Olaru, răpitoare într-un costum de baie cu bretele, după ce a ieșit din bazin. "Ce frumos se scurge apa de pe tine!"

Ramona Olaru, co-prezentator al emisiunii "Splash! Vedete la apă", a postat recent pe Instagram două fotografii când apare îmbrăcată într-un costum de baie negru, care are aplicate mai multe bretele subțiri, inclusiv în zona abdomenului și în zona coapsei.

În prima dintre fotografii, abia ieșită din bazinul în care a făcut scufundarea, vedeta Antenei 1 ține mâinile prin părul ud, iar în cea de-a doua fotografie, care e alb-negru, privește pătrunzător spre camera foto. Ramona Olaru nu poartă deloc machiaj. Fanii i-au lăsat comentarii: "Ești superbă!", a spus cineva, iar altcineva a scris: "Ce frumos se scurge apa de pe tine".

Ea a mărturisit la un moment dat, în emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", că va face sărituri în bazin, asta deși "îi este frică să sară de la înălțime". Tot ea a mai spus: "Până la urmă, de ce mi-e frică, exact aia fac!".

La descrierea celor două fotografii urcate recent pe Instagram, Ramona Olaru a scris: "Dacă aveați impresia că doar concurenții sar în apă, vă contrazic! Și clar nu e ușor ce fac ei!! Spun asta după câteva sărituri simple! @splash.vedetelaapa".

De altfel, Ramona Olaru preferă oricând să stea fără machiaj și face asta ori de câte ori are ocazia, a recunoscut ea, într-o altă postare de pe Instagram.

"Și acum, că am luat cât de cât vacanță, să stau cât mai mult timp fără make-up e visul meu!", a scris ea pe rețeaua de socializare, la descrierea fotografiei de mai jos.

Citește și
colaj de imagini cu icoane cu sfantul andrei si un scris pe mijloc
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
elwira, mihai petre, cuza si emi la finala asia express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
felicitare cu flori roz pe margini pe care scrie mesaje de sfantul andrei 2021
Felicitări de Sfântul Andrei 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 30 noiembrie
Felicitări de Sfântul Andrei 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 30 noiembrie
Mai multe articole

12 artiști și sportivi au început antrenamentele pentru "Splash! Vedete la Apă"

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să își testeze limitele și să își învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apă".

Citește și: Vara cu 100 de idei. Ramona Olaru: "Cea mai memorabilă vară din viața mea s-a întâmplat după ce am divorțat"

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de trei, cinci, șapte sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova vor face parte din juriul celui mai răcoritor show al verii, "Splash! Vedete la apă", care va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică începând din 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1.

De partea cealaltă, pe lângă Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor vor fi prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Anna Lesko a renunțat la sutien și s-a pozat îndrăzneț! Cum arată doar în bikini prezentatoarea show-ului "Splash! ...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri