Antena Căutare

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Iulia Albu a fost o „sirenă” superbă! Ce rochie îndrăzneață a ales Anna Lesko

În finala emisiunii „Splash! Vedete la apă”, Anna Lesko și jurata Iulia Albu au impresionat din plin cu ținutele alese.

iulia albu si anna lesko Galerie
Iulia Albu și Anna Lesko au făcut senzație cu ținutele alese în finala „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1 | Antena 1

Acest sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă” a fost unul spectaculos și ne-a adus sărituri spectaculoase, note surprinzătoare, dezvăluiri inedite și momente care au ținut publicul cu sufletul la gură. Acum, cei opt finaliști se întrec pentru marele premiu.

Ceea ce a atras atenția tuturor în finala „Splash! Vedete la apă” a fost ținuta aleasă de jurata Iulia Albu. Nici Anna Lesko nu a fost mai prejos!

Iulia Albu a fost o adevărată „sirenă” în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

În ultima ediție din acest sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, jurata Iulia Albu a fost o adevărată apariție.

Jurata care dă nota secretă a ales să poarte o superbă rochie de culoare verde smarald, din material lucios. În zona pieptului, modelul în formă de „x” al rochiei i-a pus de minune în valoare decolteul. În păr și pe rochie, jurata a ales să poarte accesorii de culoare aurie, menite să aducă un plus de culoare ținutei.

Iulia Albu la „Splash! Vedete la apă”

Iulia Albu la „Splash! Vedete la apă”

Dar poate că cel mai surprinzător detaliu a fost chiar machiajul ales de Iulia Albu. Culorile vii și modelul îndrăzneț i-au evidențiat din plin trăsăturile feței, iar coafura a completat în mod sublim ținuta sa de „sirenă”.

Anna Lesko a atras toate privirile cu rochia aleasă în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Nici Anna Lesko nu a fost mai prejos la capitolul ținută. Prezentatoarea a ales să poarte, în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1 o rochie cu model îndrăzneț, ce a lăsat să se vadă porțiuni din zona pieptului, a șoldurilor și a abdomenului.

Cu o talie de viespe și siluetă de invidiat, Anna Lesko a strălucit din toate punctele de vedere. Îndrăzneața rochie i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva a fost nevoită să renunțe la lenjeria intimă.

Descoperă mai multe imagini cu cele două vedete de la „Splash! Vedete la apă” în galeria foto de mai sus!

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de antrenoori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

În marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, s-au calificat opt concurenți, care se întrec pentru titlul de câștigător al acestui sezon: Anca Bucur. Cristi Pulhac, Natalia Duminică, Sonny Medini, Emy Alupei, Jador, Sandy şi Rikito Watanabe. Cel mai bun dintre cei buni va pleca acasă cu marele trofeu și suma de 10.000 de euro.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori și au misiunea de-a aduce publicului un show de senzație.

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Anca Bucur, ultima finalistă Splash! Vedete la apă. La Antena 1, se decide marele câştigător al show-ului... Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Anca Bucur a făcut o săritură de excepție! Ce a emoționat-o pe Iulia Albu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x