Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Ana și Monica Odagiu au cântat alături de Mahala Rai Banda, celebra melodie din Casa de Papel

Pentru ultima transformare din sezonul cu numărul 17, Ana și Monica Odagiu le-au pregătit telespectatorilor un moment exploziv, alături de una dintre trupele care au făcut înconjurul lumii, Mahala Rai Banda, inspirat din celebra peliculă Casa de Papel.

colaj de fotografii cu ana si monica odagiu transformate in cantarete pe scena te cunosc de undeva„ Galerie
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Ana și Monica Odagiu au cântat alături de Mahala Rai Banda, celebra melodie din Casa de Papel | Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

După un întreg sezon în care au strălucit cu fiecare moment susţinut pe scena transforming show-ului, surorile Odagiu vin pe scenă în finala Te cunosc de Undeva! și duc spectacolul la un nivel superior.

După un întreg sezon în care au strălucit cu fiecare moment susținut pe scena transforming show-ului, surorile Odagiu vin pe scenă în finala Te cunosc de Undeva! și duc spectacolul la un nivel superior. Ana și Monica Odagiu au demonstrat de-a lungul sezonului că știu să lucreze cu talentul lor și că ceea ce reușesc să facă pe scenă întrece așteptările tuturor.

Ana și Monica Odagiu au cântat alături de trupa Mahala Rai Banda, celebra melodie din pelicula Casa de Papel, Bella Ciao. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în finala sezonului 17

Tinere, pline de energie și de șarm, Ana și Monica au reușit să facă artă pe scena marilor transformări din România. Nu s-au lăsat debusolate niciun moment și s-au înarmat de fiecare dată cu tărie și încredere, lucru resimțit atât de juriu cât și de public. Ele s-au dovedit a fi unele dintre cele mai iubite concurente ale emisiunii, care au reușit prin dedicare trup și suflet să creeze momente demne de cele mai mari spectacole ale lumii.

Surprizele se ţin lanţ în marea finală a sezonului 17 Te cunosc de undeva!. Mahala Rai Banda, formația care a cucerit întreg Occidentul cu ritmuri gipsy, vor performa pe scena Te cunosc de undeva! alături de surorile Odagiu.

Carmen şi Romică, Alexia şi Dima, Emi şi Cuza şi Ilona şi Ristei sunt cuplurile care se vor lupta în marea finală, în vreme ce Ana şi Monica, Anisia şi Ionuţ, Maria şi Paula şi Jazzy Jo şi Zarug vor interpreta “cu mai puţine emoţii şi mai multă bucurie momentele lor”, după cum a glumit prezentatorul transforming show-ului, Pepe.

Show-ul a fost complet: muzică, dans, atitudine și prezență scenică. Nu au întâmpinat dificultăți nici la repetiții, iar pe scenă au demonstrat că sunt două artiste complete, care se pricep nu doar la teatru, ci și muzică.

Citește și: Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Ana şi Monica Odagiu au interpretat magistral în semifinală Chicago - All That Jazz

Jurizarea cuplului Ana și Monica Odagiu. Ce spune juriul despre prestația din 9 iulie 2022 a celor două

Aventura transformărilor continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenților, muzică live și multă voie bună. Finala Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă cu Ana și Monica Odagiu pe scenă.

Citește și: Te cunosc de undeva! 25 iunie 2022. Ana şi Monica Odagiu au interpretat formația The Baseballs, cu celebrul cover "Umbrella"

"Eu cred că aceste două fete, minunatele surori Odagiu, încă mai au multe de oferit publicului. Îmi pare rău că se termină sezonul acesta pentru că cert este că pentru mine și pentru noi toți ați fost o revelație! Sunteți unite, faceți o echipă extraordinară, vă sprijiniți mental, psihologic, fizic una pe cealaltă. Ați dat dovadă de spirit de echipă, ați dat dovadă de generozitate, de talent… Doamne, câte și mai câte sunt de vorbit despre voi, felicitări, vă iubesc!", a spus Ozana Barabancea.

"Faza e că pe parcursul acestui sezon ați fost de senzație și când ați crezut că nu o să faceți treabă, atunci ați făcut și mai tare și vă aduc aminte de acel moment în verde, azi în roșu, ați făcut din nimic ceva care ne-a rupt pe toți", a spus Aurelian Temișan.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Carmen Chindriș și Romică Țociu au interpretat excepțional Ștefan Bănică și Andra - P... Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Emi și Cuza au cântat spectaculos piesa "My Way", în interpretarea artistul...
Video Te cunosc de undeva! After Party cu Zarug | Sezonul 2 - Episodul 13 Te cunosc de undeva! After Party cu Zarug | Sezonul 2 - Episodul 13 Sambata, 24.06.2023, 23:55
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Ce decizie neașteptată a luat Emilian, fix după Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19. Anunțul care i-a pus pe gânduri fanii

Ce decizie neașteptată a luat Emilian, fix după Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19. Anunțul care i-a pus pe gânduri fanii

Emilian ș-a luat prin surprindere fanii cu un anunț care i-a uimit pe fanii săi. Dublul câștigător Te cunosc de undeva! a plecat din țară fără să știe când va reveni. Ce a explicat artistul.

Luni, 26.06.2023, 12:38
Finala Te cunosc de undeva, lider de audienţă. Emilian și Wrs au câștigat sezonul 19 al transforming show-ului de la Antena 1

Finala Te cunosc de undeva, lider de audienţă. Emilian și Wrs au câștigat sezonul 19 al transforming show-ului de la Antena 1

Artiștii #NăscuţiPentruSpectacol – finaliști și nefinaliști – au transformat gala finalei Te cunosc de undeva! într-una cu totul şi cu totul specială. Iar punctele oferite de jurați, concurenți și de către cei din public au fost pe măsură.

Duminica, 25.06.2023, 10:26
Mesajele lui Wrs și Emilian după ce au câștigat al doilea sezon la rând de Te cunosc de undeva! Ce au transmis după victorie

Mesajele lui Wrs și Emilian după ce au câștigat al doilea sezon la rând de Te cunosc de undeva! Ce au transmis după victorie

Wrs și Emilian au demonstrat din nou faptul că dețin toate calitățile și abilitățile pentru a câștiga Te cunosc de undeva! două sezoane la rând. Ce mesaje au scris aceștia după victorie.

Duminica, 25.06.2023, 10:19
Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. WRS și Emilian bifează o nouă victorie

Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. WRS și Emilian bifează o nouă victorie

WRS și Emilian au câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum au reacționat echipa dublu victorioasă când a aflat punctajul final.

Sambata, 24.06.2023, 23:30
x