Antena Căutare

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Alexandru Dobrotă, show la înălțime, demn de marea finală. „Tu ai câștigat!”

Alexandru Dobrotă a stârnit hohote de râs cu poveștile sale despre bunica lui și viața la țară. Concurentul a primit aplauze la scenă deschisă.

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Alexandru Dobrotă, show la înălțime, demn de marea finală. „Tu ai câștigat!” Galerie
Alexandru Dobrotă a stârnit hohote de râs cu poveștile sale despre bunica lui și viața la țară. Concurentul a primit aplauze la scenă deschisă. | Antena 1

Ultimul, dar nu cel din urmă, Alexandru Dobrotă a intrat pe scenă pentru a face show. Deși nu se aștepta să ajungă până aici, concurentul lui Dan Badea s-a pregătit intens pentru finala Stand-up Revolution.

Alexandru Dobrotă a stârnit hohote de râs cu povestea despre bunica lui

„Eu am fost obligat contractual să merg la pescuit. Na, așa e când nu te uiți la ce semnezi. Eu nu prea înțeleg pescuitul, nu găsesc plăcerea în el. Eu sunt și din Brăilă și am o grămadă de prieteni care așa se relaxează. Se trezesc la 5 dimineața să cumpere râme.”, a spus el.

„Nu înțeleg cum să stai 8 ore pe un scaun, să te uiți la o apă și să nu te gândești fix la problemele tale de atunci”, a fost gluma la care jurații au aplaudat.

Citește și: Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Madalin Cârje vs. Alexandru Dobrotă, duelul prieteniei. Ce a observat Vio

„Dar să lăsăm pescuitul, să trecem la treburi mai entertaining. a murit mamaia. Nu, nu trebuie să vă pară rău. Măcar acum stau și eu singur în cameră”, a mai glumit concurentul lui Dan Badea.

Jurizare Alexandru Dobrotă în Finala Stand-up Revolution sezonul 1

„Ai un mod de a face stand-up care e al tău. Deja mi se pare că ai un brand de stand-up comedy”, a spus Costel.

„Îmi place foarte mult. Ai un punct de vedere. Ai un unghi. Asta e cel mai important în stand-up: unghiul, abordarea. E ceva”, a adăugat și Teo.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. 4. Battle Alex Dobrotă vs. Ionuț Fieraru: „Îmi vine să mă aplaud”. Ce au spus

„Indiferent ce votează lumea, tu ai câștigat în seara asta. Ai doi ani de când faci treaba asta și parcă o faci de o viață”, i-a spus și Dan Badea.

Dacă ți-a plăcut numărul de stand-up al lui Alexandru Dobrotă din finala Stand-up Revolution sezonul 1 îl poți vota cu textul „Dobrota” prin SMS la 1313, după START VOT.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Sergiu Mirică, finalistul pentru care au curs complimentele. „Ești ... Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Mincu, invitatul special în marea finală, le-a tăiat respirația jur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x