Antena Căutare

Aurelian Temişan, mesaj emoţionant într-o zi foarte specială: "Mă uit în sus şi mulţumesc Divinităţii"

Sărbătoare mare în familia lui Aurelian Temişan! Artistul îşi serbează ziua de naştere şi se bucură din plin de fiecare mesaj primit cu această ocazie.

Sărbătoare mare în familia lui Aurelian Temişan! Artistul îşi serbează ziua de naştere şi se bucură din plin de fiecare mesaj primit cu această ocazie.

"Primul si cel mai important <<La multi ani>> primit este cel pe care fii-mea, desi la 00:00 ar fi trebuit sa doarma de mult, mi l-a cantat dandu-mi cadoul si spunandu-mi un <<Te Iubesc>> pe care l-am simtit in toata fiinta mea. Ma uit in sus si multumesc Divinitatii", a scris juratul de la "Te cunosc de undeva" pe pagina personală de Facebook.

Dupa putin timp, a revenit cu un mesaj la fel de emotionant.

"E abia zece dimineata si facebook-urile mele, whats'app-ul, sms-urile, telegramul, mailul si biletelele lasate in parbriz (cele cu urari, desigur) nu intarzie sa apara. Sunt coplesit de cuvintele voastre si de caldura care "transpira" din ele. Va multumesc pentru urarile atat pentru ziua mea, cat si pentru cei 9 ani de la nunta noastra si am puterea sa le intorc inzecit (ca doar sunt geaman, nu ?)

In alta ordine, ne vedem maine seara la Next Star, in cea mai clasica si importanta conjunctura, cea in care totul este posibil", a mai scris artistul.

La mulţi ani, dragă Aurelian!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x