Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Ediție regală la „Te cunosc de undeva!”. A fost bătălia greilor: Freddie Mercury, ZZ Top, Zdob și Zdub, Madonna și Maluma au făcut show

ZZ Top versus Freddie Mercury, Zdob și Zdub versus Justin Bieber, Maria Dragomiroiu versus Madonna. A fost o ediție incendiară, cu un câștigător incontestabil!

„Te cunosc de undeva”, ediția 11, sezonul 14

Oana Sîrbu a deschis a unsprezecea gală a sezonul 14 „Te cunosc de undeva”. Cu ochii ca două perle negre, invitata specială s-a transformat, pentru trei minute în Marina Voica. Oana Sîrbu și-a intrat imediat în rol. Imitând dulcele accent al Marinei Voica, actrița a rostit câteva cuvinte pe scena „Te cunosc de undeva!”, înainte de a cânta.

Diana Matei a bifat cea mai colorată transformare de până acum! Cu o coroană de flori uriașă pe cap, Diana a reușit să danseze, lăsându-se purtată de versurile și ritmul piesei „Gnchu”, a artistei Lilit Hovhannisyan. Elegantă ca la fiecare apariție a sa pe scena „Te cunosc de undeva”, Diana Matei a dovedit că este unul dintre cei mai versatili concurenți ai show-ului transformărilor.

Greii de la „Te cunosc de undeva!” s-au transformat în greii rockului! Poate nu îi recunoașteți, dar sub acele bărbi de Moș Crăciun se ascund Cezar Ouatu și Șerban Copoț! „Gimme al your loving, all your hugs and kisses too” ne-au cerut Cezar Ouatu și Șerban Copoț, cu o transformare genialăăăă: ZZ Top!

Sorana a dovedit că nu ai nevoie neapărat de costumații excentrice sau coregrafie pentru a captiva publicul. Îmbrăcată într-o rochie simplă, cu picioarele goale, concurenta a transmis un val de emoții cu piesa „Pasos” a artistei Soha.

Ce bine îi stă lui Andrei Ștefănescu cu părul blond, aproape roșcat! Cu un zâmbet de băiețandru pe față, a executat perfect timiditatea lui Ed Sheeran în timp ce Liviu Vârciu și-a făcut de capt în rolul lui Justin Bieber!

Provocare: priviți transformarea lui Grigore Gherman fără să dansați! Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub i s-a potrivit perfect.

Monica Anghel a fost mai sexy ca niciodată! Cu o fustă neagră și un corset roșu, artista a reușit săintre perfect în pielea Madonnei. Nici Alexandru nu s-a lăsat mai prejos!

„Banul, ochiul dracului”! Ada și Cornel Palade ne-au adus zâmbetul pe buze și ne-au reamintit de unul dintre cei mai iubiți actori români ai tuturor timpurilor: uriașul Jean Constantin!

Bella Santiago a fost o adevărată Queen, în această ediție „Te cunosc de undeva”! Transformarea în Freddie Mercury a fost completă, de la părul de pe piept, până la prezența scenică electrizantă și vocea...VOCEA!

Juriul și toată suflarea artistică de la „Te cunosc de undeva!” a decis că transformarea săptămânii a fost cea a lui Grigore Gherman!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro