Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Biebăre, care ești? Blonzi, cu ochi albaștri, nici ei nu mai știu cine a fost Bieber și cine Ed Sheeran! Un show marca Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu!

Bad boy Liviu Vârciu și timidul Andrei Ștefănescu au fost deliciul publicului cu transformarea din această ediție. Cum s-au descurcat cei doi concurenți în pielea lui Ed Sheeran și Justin Timberlake?

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, imitându-i pe Ed Sheeran și Justin Bieber

Ce bine îi stă lui Andrei Ștefănescu cu părul blond, aproape roșcat! Cu un zâmbet de băiețandru pe față, a executat perfect timiditatea lui Ed Sheeran în timp ce Liviu Vârciu și-a făcut de capt în rolul lui Justin Bieber!

La final, Liviu Vârciu a avut un mesaj scurt pentru toți ceilalți concurenți:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro