Antena Căutare

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate categoriile de public. Emi şi Cuza au câştigat a doua gală

Aventura tranformărilor a continuat aseară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună. Cea de-a doua gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost câștigată de către Emi şi Cuza, cu o super transformare în Rednex - Cotton eye Joe.

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate categoriile de public. Emi şi Cuza au câştigat a doua gală Galerie
Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate categoriile de public. Emi şi Cuza au câştigat a doua gală | Antena 1

Transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare a telespectatorilor, emisiunea impunându-se ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență

Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (20:00 – 23:53), lider de audienţă, cu 5.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 21.5%, urmată de Pro TV, cu 4.7 puncte de rating și 18.8% cota de piață. La nivelul întregului public urban, diferenţa a fost însă mai mare, emisiunea de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă, cu 6.6 puncte de rating şi 20.3% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci 4.7 puncte de rating şi 14.6% cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.6 puncte de rating și 19% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 6.2 puncte de rating şi 17.8% cota de piaţă. În minutul de aur, 22:57, aproape 1.6 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau jurizarea celei mai noi ediţii Te cunosc de undeva!, la Antena 1.

Citește și: Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Cuza și Emi au câștigat a doua ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva!

Concurenții celui de-al 17-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!” și-au pregătit cu multă atenție transformările pe care le-au avut de realizat sâmbăta aceasta, în cea de-a doua gală a transforming show-ului de la Antena 1. Primele concurente, surorile Ana şi Monica Odagiu, au avut la dispoziţie doar o săptămână pentru a intra în pielea unuia dintre cele mai mari staruri rock ale mileniului – Robbie Williams, iar cel mai mare duşman al lor, după cum a spus şi Cristi Iacob a fost feminitatea lor personală. Următoarea piesă le-a cam dat bătăi de cap Mariei Buză şi Paulei Chirilă, care s-au transformat în Tina Turner şi Rod Stewart, iar pe Temişan l-a determinat să exclame: „Cea mai bună Tina Turner pe care am văzut-o până acum la Te cunosc de undeva!”. Următorul moment a fost prezentat de Pepe astfel: „Urmează să vedem naşterea unui rapper de primă clasă”, făcând referire la transformarea lui Romică Ţociu în rapperul Warren G şi a lui Carmen în Sissel.

Apoi, magia de la Bollywood a fost adusă pe scena Te cunosc de undeva!, de Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim cu transformarea în Iulia Vântur şi Mika Singh, moment despre care coregrafa show-ului, Furnica a declarat: „Mai greu de atât nu aveau vreo şansă să nimerească!”. În continuare, Anisia şi Ionuţ s-au transformat în inconfundabilii Marian Nistor (Savoy) şi soţia acestuia, stârnind hohote de râs pe platoul de filmare, în totală contradicţie cu emoţia transmisă de următorul cuplu – Ilona şi Florin Ristei i-au adus la Te cunosc de undeva! pe Pink! Şi Sam Smith cu inconfundabila piesă „Stay with me!”.

Citește și: Te Cunosc de Undeva! 7 mai 2022. Imagini din culisele celei de-a doua ediții. Anisia Gafton poartă gușă, Romică Țociu are barbă

Tot juriul s-a ridicat în picioare în timpul interpretării celor doi, iar Ozana a exclamat: „Aţi făcut un regal aici, în această seară!”. Următoarele personaje le-au dat mari bătăi de cap interpreţilor: Zarug şi Jazzy Jo au făcut deliciul publicului cu transformarea în Nicolae Guţă şi Sorina, iar seara a fost închisă de un moment dinamic şi exploziv adus la Te cunosc de undeva! de Emi şi Cuza şi transformarea în Rednex – Cotton eye Joe. Anisia şi Ionuţ au fost puşi în situaţia ingrată de a alege câştigătorul serii, cele 5 puncte acordate de ei conducându-i în fruntea clasamentului pe băieţii de la Noaptea Târziu.

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a treia gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Cuza și Emi au câștigat a doua ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x