Antena Căutare

De neoprit! Tavi Clonda a făcut show la superlativ la „Te cunosc de undeva”! „Tulai Doamne, ăsta e talentat la tot”

Un moment de-a dreptul spectaculos din ediția 9 din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost atunci când Tavi Clonda a cântat piesa „Trandafire”, a celebrei Feli! Împreună cu trupa The Colours, artistul i-a făcut pe toți să danseze!

De neoprit! Tavi Clonda a făcut show la superlativ la „Te cunosc de undeva”! „Tulai Doamne, ăsta e talentat la tot” Galerie
Tavi Clondaa a făcut spectacol la „Te cunosc de undeva”

Emisiunea Te cunosc de undeva poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

În sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, Tavi Clonda pare că a devenit un adevărat expert în materie de travestiuri feminine! De data aceasta, ruleta i-a dat sarcina de-a se transforma în celebra Feli și de-a interpreta piesa „Trandafire”!

După numeroase repetiții făcute cu ajutorurl juraților, artistul a urcat pe scenă și, cu o atitudine de divă, s-a dezlănțuit și a făcut un spectacol de zile mari!

Tavi Clonda a imitat-o pe Feli la emisiunea Te cunosc de undeva

Atmosfera electrizantă a fost creată și de formația The Colours, iar momentul nu doar că a distrat publicul, dar i-a făcut chiar și pe jurații „Te cunosc de undeva” să danseze!

După momentul muzical a urmat, în mod inevitabil, și jurizarea concurentului!

citește și: Toto Dumitrescu, mai lasciv ca niciodată, la „Te cunosc de undeva”! „A fost un moment foarte erotic”

„Tulai Doamne, ăsta e talentat în tot! Ai demonstrat că ești foarte talentat, ai demonstrat că poți mai mult. Mi-a plăcut ce am auzit, felicitări pentru piesă”, a mărturisit Aurelian Temișan, juratul emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Apoi, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Cristi Iacob l-au lăudat pentru spectacolul oferit.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Jojo a fost o adevărată Camila Cabello la „Te cunosc de undeva”! Artista i-a uluit pe toți... „Alabina”, hitul pe care dansai la petreceri! Romică Țociu și Adriana Trandafir au făcut magie curată la „Te cunosc de u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x