Antena Căutare

De neoprit! Tavi Clonda a făcut show la superlativ la „Te cunosc de undeva”! „Tulai Doamne, ăsta e talentat la tot”

Un moment de-a dreptul spectaculos din ediția 9 din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost atunci când Tavi Clonda a cântat piesa „Trandafire”, a celebrei Feli! Împreună cu trupa The Colours, artistul i-a făcut pe toți să danseze!

De neoprit! Tavi Clonda a făcut show la superlativ la „Te cunosc de undeva”! „Tulai Doamne, ăsta e talentat la tot” Galerie
Tavi Clondaa a făcut spectacol la „Te cunosc de undeva”

Emisiunea Te cunosc de undeva poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

În sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, Tavi Clonda pare că a devenit un adevărat expert în materie de travestiuri feminine! De data aceasta, ruleta i-a dat sarcina de-a se transforma în celebra Feli și de-a interpreta piesa „Trandafire”!

După numeroase repetiții făcute cu ajutorurl juraților, artistul a urcat pe scenă și, cu o atitudine de divă, s-a dezlănțuit și a făcut un spectacol de zile mari!

Tavi Clonda a imitat-o pe Feli la emisiunea Te cunosc de undeva

Articolul continuă după reclamă

Atmosfera electrizantă a fost creată și de formația The Colours, iar momentul nu doar că a distrat publicul, dar i-a făcut chiar și pe jurații „Te cunosc de undeva” să danseze!

După momentul muzical a urmat, în mod inevitabil, și jurizarea concurentului!

citește și: Toto Dumitrescu, mai lasciv ca niciodată, la „Te cunosc de undeva”! „A fost un moment foarte erotic”

„Tulai Doamne, ăsta e talentat în tot! Ai demonstrat că ești foarte talentat, ai demonstrat că poți mai mult. Mi-a plăcut ce am auzit, felicitări pentru piesă”, a mărturisit Aurelian Temișan, juratul emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Apoi, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Cristi Iacob l-au lăudat pentru spectacolul oferit.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Jojo a fost o adevărată Camila Cabello la „Te cunosc de undeva”! Artista i-a uluit pe toți... „Alabina”, hitul pe care dansai la petreceri! Romică Țociu și Adriana Trandafir au făcut magie curată la „Te cunosc de u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x